TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Konyaspor Bahis Tahmini 08.01.2023

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında Konyaspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’e konuk olacak. Karşılaşmayı saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ve Konyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Fatih Karagümrük kazanır 2.80, beraberlik 3.57, Konyaspor kazanır ise 2.61 olarak açıklanmış.

Fatih Karagümrük Dikkat Çekiyor

Fatih Karagümrük, Süper Lig’de son 2 haftada dikkat çekici sonuçlar almayı başardı. Süper Lig’de 2 hafta önce Trabzonspor’u konuk eden Fatih Karagümrük, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Bu galibiyet ile 4 maçlık kazanamama serisine son verdiler. Geçtiğimiz hafta içi ise Kayserispor’a konuk olan Andrea Pirlo’nun öğrencileri, bu karşılaşmadan ise 4-2’lik galibiyet ile ayrılarak çıkışını devam ettirdi. Son 2 maçta rakip fileleri 8 kez havalandıran İstanbul ekibi, 10. sıraya kadar yükseldi. Bu hafta Konyaspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’de Jean Kouassi kadroda yer almıyor.

Konyaspor 8 Maçtır Gol Yiyor

Konyaspor, son haftalarda ciddi puan kayıpları yaşadı. 2 hafta önce Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Yeşil Beyazlılar, geçtiğimiz hafta içi ise Sivasspor karşısında da 1 puan ile yetindi. Son 2 maçtan da 2-2’lik beraberlik ile ayrılan İlhan Palut’un ekibi, Süper Lig’de oynadığı son 8 maçta ise 1 galibiyet aldı. 7. sıraya kadar gerileyen Konyaspor, son haftalarda kalesini de bir türlü gole kapatamıyor. Yeşil Beyazlılar, tam 8 maçtır kalesinde gol gördü. Bu hafta konuk olacak Fatih Karagümrük maçı öncesinde Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fatih Karagümrük – Konyaspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Jean Kouassi kadroda yer almıyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Steven Caulker, Burak Kapacak, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Jimmy Durmaz, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Erhan Erentürk, Ahmet Oğuz, Francisco Calvo, Adil Demirbağ, Guilherme, Bruno Paz, Soner Dikmen, Robert Muric, Zymer Bytyqi, Paul Jose Mpoku, Mame Diouf

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük, üst üste galibiyetler alıyor. 2 hafta önce Trabzonspor’u 4-1 mağlup eden Pirlo’nun ekibi, geçen hafta ise Kayserispor deplasmanda 4-2 kazandı. Konyaspor ise iç sahada konuk ettiği Sİvasspor ile 2-2 berabere kaldı. Son haftalarda bir türlü kalesini gole kapatamıyorlar. İstanbul’da oynananacak maçta bol gol bekliyorum. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.41

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan çıkmadı. Fatih Karagümrük ile Konyaspor, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı.