Antalyaspor Kayserispor Bahis Tahmini 17.01.2023

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Antalyaspor evinde, Kayserispor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak ve A SPOR kanalından ekranlara gelecek.

Antalyaspor Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.14, beraberlik 3.48, Kayserispor kazanır ise 3.48 olarak açıklanmış. 

Antalyaspor Yine Kazanamadı

Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bir önceki turda Manisa FK ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini tek golle 1-0 mağlup eden Akdeniz ekibi, turu geçmeyi başardı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Son 16 turunda ise Kayserispor’u konuk edecekler. Süper Lig’de ise son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Antalyaspor, geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Giresunspor ile 2-2 berabere kaldı. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçtan da galibiyet çıkartamadılar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Haji Wright’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Kayserispor 4 Golle Kazandı

Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki turlarda zayıf takımlarla karşı karşıya geldi. 3. turda Iğdır FK’yı 2-1, 4. turda ise Sivas Belediyespor’u 1-0 ile geçen Kayserispor, 5. turda ise Gençlerbirliği’ni konuk etmişti. Gençlerbirliği karşısında ise 2-0 kazanarak turu geçtiler ve son 16 turunda Antalyaspor’un rakibi oldular. Kayserispor’un daha önceki turların tamamını iç sahada oynadığını belirtelim. Süper Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor karşısında Oliver Kemen önderliğinde 4-1 kazanan Çağdaş Atan’ın öğrencileri, kötü gidişatı sona erdirdi ve moral buldu.

Antalyaspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Haji Wright’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Alperen Uysal, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Admir Mehmedi

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Onur Bulut, Dimitrios Kolovetsios, Majeid Hosseini, Lionel Carole, Ali Karimi, Gustavo Campanharo, Andrea Bertolacci, Ramazan Civelek, Mame Thiam, İlhan Parlak

İddaa Tahmini

Antalyaspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta sonu Giresunspor karşısında da kazanamadılar. Kayserispor ise geçen hafta Sivasspor’u 4 golle geçrek moral buldu ve uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kayserispor’u tura daha yakın olarak görüyorum. En azından Antalyaspor deplasmanında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.50

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-2 (Uzatmalar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Kayserispor, sürpriz yaptı. Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek turu geçtiler.