İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.01.2023

23 Ocak Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen, 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

İnter – Empoli: KGVAR, 1.77 (iddaa) – 2.00 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır yenilmeyen İnter ile son 4 haftada kaybetmeyen Empoli, 23 Ocak Pazartesi akşamı karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İnter, İtalya Süper Kupa finalinde Milano derbisine farklı galibiyetiyle damga vurdu. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan’ı zorlanmadan mağlup etmeyi başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, 3-0’lık net bir galibiyetle kupayı müzesine götürdü. İnter takımında galibiyeti getiren goller, son haftaların formda isimlerinden Dimarco, Martinez ve Dzeko’dan geldi. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, 4 galibiyet, 1 beraberlikle zirve takibini bırakmadı. Liderlik koltuğunun 13 puan gerisinde, 3. sırada yer alan İnter, son 5 haftada lider Napoli’yi dahi mağlup etmeyi başardı. Özellikle derbi performansıyla güven vermeyi başaran ev sahibi, şampiyonluk yarışını bırakmıyor. Formda İnter bu hafta Empoli’ye karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlikle 8 puan toplamayı başaran Empoli, düşme hattıyla puan farkını 10’a çıkardı. Ligde rahat bir nefes alan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 4 haftada Lazio ve Udinese ile berabere kalırken, düşme hattındaki Cremonese ve Sampdoria karşısında galip gelmeyi başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Sampdoria engelini 1-0’lk galibiyetle geçmeyi başaran Empoli cephesinde moraller yerinde. Yükselişe geçen konuk ekip, ligin bir diğer formda takımı İnter’e deplasmanda konuk olacak. 13 haftada rakip fileleri havalandırmayı başaran Empoli, sadece 3 maçta skor üretemedi. Hücum hattında etkili olan konuk ekip, kalesini ise sadece 6 maçta gole kapatabildi. Son 5 deplasman maçından galibiyet çıkaramayan Empoli, iç sahada güven vermeyi başarırken, deplasmanda aynı etkiyi gösteremedi. İtalya Serie A Ligi’nde 5 maçtır kaybetmeyen İnter ile son 4 haftadan yenilgisiz ayrılan Empoli karşı karşıya geliyor. Seriyi sürdürmek isteyen iki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Bologna – Cremonese: MS 1, 1.68 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 23 Ocak Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Bologna ile Cremonese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi’nde 18. hafta geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna, 6 galibiyet, 4 beraberlik, 8 mağlubiyete imza attı. 22 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Bologna, göreve Thiago Motta’nın gelişiyle birlikte ligde etkisini arttırdı. 18. haftada konuk olduğu Udinese deplasmanında 1-0 geriden gelerek, Sansone ve Posch’un golleriyle 3 puana uzandı. 2-1’lik Serie A Ligi galibiyetinin ardından, İtalya Kupası Son 16 eşleşmesinde hafta içi Lazio deplasmanına konuk olan Lazio, güçlü rakibi karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramazken, kupa serüvenine veda etti ve rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Son 10 haftanın 9’unda rakip fileleri havalandırmayı başaran Bologna, hücum hattında etkili olarak yeni hocasıyla düşme hattından uzak kalmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta geride kalırken, Cremonese galibiyetle tanışmadı. Konuk ekip ligde maç kazanamayan tek takım olarak, ligin en alt sırasına demir attı. İlk 18 haftayı 7 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, 2022 Dünya Kupası dönüşünde üst üste 4 mağlubiyet alırken, Monza yenilgisinin ardından Alvini ile yollar ayrıldı. Cremonese cephesinde göreve Davide Ballardini’yi geldi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Bologna deplasmanında verecek olan konuk ekip, kabusa son vermek istiyor. Ligde kalma umutlar günden güne azalan Cremonese, 18 hafta sonunda 13 gol atarken, kalesinde 32 gole engel olamadı. Konuk ekip hem savunma hem de hücum performansıyla güven vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde 18 hafta sonunda rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Bologna, henüz galibiyetle tanışmayan, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Cremonese karşısında galibiyetlerine devam edecektir.

Pay de Cassel – PSG: MS 2 (-3), *** (iddaa) – 1.36 (intobet) ; Fransa Kupası Son 32 Turu kapsamında, Pays de Cassel ile PSG karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından 23 Ocak Pazartesi akşamı canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:45. Fransa Ulusal Ligi’nde mücadele eden Pays de Cassel, Fransa Kupası’nda yoluna devam ediyor. Kupa serüvenine Chaumont galibiyetiyle başlayan Samuel Goethals’ın öğrencileri, Drancy ve Wasquehal karşısında ise normal süreleri 1-1’lik beraberlikle tamamlarken, tur biletlerini seri penaltılarda rakiplerine üstünlük kurarak aldı. PSG karşısında mucize arayacak olan ev sahibi, bu seviyede bir kadro kalitesine sahip değil. PSG’nin aksine Drancy ve Wasquehal gibi denk rakipleri karşısında dahi galibiyet adına fazlasıyla zorlanan Pays de Cassel, Fransa Ligue 1’in lideri karşısına çıkacak. Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, 2022 Dünya Kupası arasına kadar namağlup bir performans ortaya koyarken, milli ara dönüşünde seriyi kaybetti. Son 3 haftalık lig fikstüründe sadece 3 puan çıkarabilen PSG, sadece Angers karşısında galip gelmeyi başarırken, Lens ve Rennes karşısında mağlubiyetlerden kurtulamadı. En yakın rakibiyle puan farkı 3’e inen PSG, liderliğini sürdürüyor. Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde kadro kalitesiyle galibiyetin mutlak favorisi olan konuk ekip, yedek ağırlıklı bir kadroya sahaya çıksa dahi, rakibinden çok daha güçlü bir kadro yapısına sahip. Geçtiğimiz hafta hazırlık maçında Riyadh XI karşısına çıkan Galtier’in öğrencileri, Talisca, Ronaldo, Moussa Marega gibi önemli yıldızlara sahip rakibini, deplasmanda 5-4 mağlup etti. Yıldızlar topluluğu PSG, Son 32 elşmesinde mutlak favori. Fransa Ligue 1’in lideri bu hafta Pays de Cassel karşısnda kadro kalitesini ortaya koyacak ve güçsüz rakibi karşısında çok rahat bir galibiyet alacaktır.

Toplam İddaa Oranı: ***

intobet Bahis Oranı: 5.38