Fiorentina Torino Maç Tahmini 01.02.2023

Fiorentina ile Torino, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu‘nda karşı karşıya gelecek. 1 Şubat Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Fiorentina galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.35, Torino galibiyetine ise 3.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.87 oran kazandırıyor.

Fiorentina 3 Haftadır Kazanamıyor

Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Sezonun ilk yarısını Roma ve Torino karşısında aldığı üst üste mağlubiyetlerle kapatan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 180 dakika sonunda skor üretmeyi başaramadı. Sezonun ikinci yarısına ise Lazio deplasmanında merhaba diyen Fiorentina, ilk yarıyı 1-0 geride kapattı. Bir kez daha hücum hattında üretkenlikten uzak kalan ev sahibinde, sahneye Gonzalez çıktı ve uzaktan bulduğu enfes golle takımına 1 puanı getirdi. Son haftalarda etkisiz kalan Fiorentina, Torino eşleşmesinden galibiyetle çıkarak, İtalya Kupası’nda Yarı Final biletini cebine koymak istiyor.

Torino’da Moraller Yerinde

İtalya Serie A Ligi’nde 2 hafta önce Fiorentina’yı deplasmanda mağlup etmeyi başaran Torino, İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda bir kez daha Fiorentina deplasmanına konuk olacak. İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısını galibiyetle kapatan konuk ekip, sezonun ikinci yarısına ise 1 puanla başladı. Konuk oldukları Empoli deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndüler. 20 haftadan 7 galibiyet, 6 beraberlik, 7 mağlubiyetle 27 puan toplamayı başaran Torino, 8. sırada kendisine yer buldu. Ivan Jurci’in öğrenicileri, İtalya Kupası’nda ise sırasıyla Palermo, Cittadella ve Milan’ı mağlup etti. Özellikle Milan karşısında sergilenen futbol dikkat çekerken, Serie A Ligi’nin son şampiyonu karşısında rüştünü ispatlayan Torino, galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Fiorentina – Torino Maç Bilgileri

Fiorentina – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TRT Spor ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Riccardo Sottil ve Gaetano Castrovilli’nin sakatlıkları devam ediyor. Torino cephesinde ise Pietro Pellegri ve Valentino Lazaro’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Antonin Barak, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjić, Aleksey Miranchuk, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde kısa bir süre önce karşı karşıya gelen Fiorentina ile Torino, bu kez İtalya Kupası Çeyrek Final Turu’nda karşılaşacak. İki takımında finale bu kadar yaklaşmışken, Çeyrek Final maçında skor üretmeyi başaracağı görüşündeyim.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.67

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakika sonunda skor üretmeyi başardı. Kazanan ise iç saha avantajına sahip olan Fiorentina oldu ve adını Yarı Final Turu’na yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.