UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Club Brugge Benfica Maç Tahmini 15.02.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı yaşanırken, 15 Şubat Çarşamba günü İddaa fikstüründe yer alan mücadelede, Club Brugge ile Benfica karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Club Brugge galibiyetine 4.24, beraberliğe 3.73, Benfica galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.74, KGYOK 2.11 oran kazandırıyor.

Club Brugge Galibiyet Adına Zorlandı

Club Brugge cephesinde Scott Parker dönemi başlarken, ev sahibi Belçika Jupiler Ligi’nde son 6 hafta mağlubiyete yer vermedi. Yeni hocasıyla maç kazanmakta zorlanan Club Brugge, 6 haftadan 1 galibiyet çıkarırken, geri kalan 5 haftadan 1’er puanla ayrıldı. Liderin 20 puan gerisinde, 4. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. B Grubu’na 3’te 3 yaparak başlayan Club Brugge, Bayer Leverkusen, Porto ve Atletico Madrid karşısında ilk maçlarını kazandı. Son 3 haftadan ise 2 beraberlik, 1 mağlubiyet aldılar. Porto dışında hiçbir rakibine kaybetmeyen ev sahibi, zirveyi 1 puanla Porto’ya kaptırdı. Güçlü rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergileyen Club Brugge, Parker önderliğinde ilk Şampiyonlar Ligi sınavını Benfica karşısında verecek. İç sahada kazanarak, Portekiz deplasmanına avantajlı çıkmak istiyorlar.

Benfica Doludizgin                                                             

Portekiz Premier Ligi’nin lideri Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda mücadele edecek. Roger Schmidt ve öğrencileri, Premier Lig’e tam anlamıyla damga vurmayı başarırken, ilk 20 haftada sadece Braga deplasmanında mağlup oldu. En yakın rakibinin 5 puan üzerinde yer alan konuk ekip, adım adım şampiyonluğa yürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup bir performans grafiği ortaya koyduklarını söyleyelim. H Grubu’nda Juventus, PSG ve Maccabi Haifa ile mücadele eden Benfica, 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. 6 maçta 16 gol atan konuk ekip, kalesinde ise 7 gole izin verdi. Rafa Silva ve Matias Ramos ikilisi 5’er golle devler sahnesinde en golcü isimler arasında yer aldı. Portekiz Premier Ligi’nde 4 haftadır kazzanan Schmidt ve öğrencileri, Club Brugge deplasmanı öncesi çok formda.

Club Brugge – Benfica Maç Bilgileri

Club Brugge – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Jan Breydel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Club Brugge cephesinde Andreas Olsen ve Ferran Jutgla’nın sakatlıkları devam ediyor. Benfica’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Tajon Buchanan.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos.

İddaa Tahmini

Rüya gibi bir sezon geçiren Benfica, Portekiz Premier Ligi’nde şampiyonluğa adım adım yaklaşırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise aldığı sürpriz galibiyetlerle, şampiyonluk yarışındaki rüştünü ispatladı. Son 16 Turu’nun ilk ayağında Belçika deplasmanına konuk olan Benfica, etkisinden taviz vermeyecek ve deplasmanda kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.62

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica deplasmanda tur kapsını araladı. Belçika deplasmanında 2 golle kazanan ve kalesinde gole geçit vermeyen Benfica, iyi Şampiyonlar Ligi performansını tam gaz sürdürdü. Kazananları tebrik ederiz.