Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Roma Hellas Verona İddaa Tahmini 19.02.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 22. hafta heyecanı 19 Şubat Pazar akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak mücadelede, Roma ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plu ve S Sport 2.

Bets10, Roma galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.70, Hellas Verona galibiyetine ise 5.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.25, KGYOK 1.63 oran kazandırıyor.

Roma Lige Mağlubiyetle Döndü

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nun ilk maçında Salzburg deplasmanına konuk olan Roma, maç boyunca iyi bir futbol ortaya koymayı başaramazken, bitime 2 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gördü. Tur şansını zora sokan Jose Mourinho ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise son 3 haftanın 2’sinde puan kaybetti. Lider Napoli karşısında 2-1 mağlup olan ekip, geçtiğimiz hafta ise Lecce ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Bu süreçteki tek galibiyetlerini ise Empoli karşısında iç sahada avantajıyla aldılar. 21 hafta sonunda 41 puanla 4. sırada kendisine yer bulan Mourinho’nun öğrencileri, liderin 21 puan gerisinde kaldı. Şampiyonluk şansı mucizelere kalan Roma, en azından Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor.

Hellas Verona Yeni Hocasıyla Formda

Hellas Verona, Marco Zaffaroni yönetiminde maç kaybetmedi. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 18 hafta sonunda 9 puan toplayan Hellas Verona, 2 farklı teknik adamla küme düşme tehlikesini atlatamadı. Göreve 4 hafta önce Zaffaroni’yi getiren konuk ekip, yeni hocasıyla henüz düşme hattından kurtulmayı başaramasa da, mağlubiyete yer vermedi ve en alt sıradan kurtulmayı başardı. Son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Hellas Verona, düşme hattının üzeriyle puan farkını 2’ye kadar indirdi ve Serie A Ligi’ne sıkı sıkı tutundu ditebiliriz. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Salernitana karşısında 1-0’lık galibiyete imza attılar. Bu hafta düşme hattından kurtulma şansına sahip olan Verona, Roma deplasmanında bu fırsatı değerlendirmek istiyor.

Roma – Hellas Verona Maç Bilgileri

Roma – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22:45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Roma’da önemli bir eksik bulunmuyor. Hellas Verona’da ise Miguel Veloso, Ajdin Hrustic, Thomas Henry ve Milan Djuric’in sakatlıkları devam ediyor.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Nicolo Zaniolo, Cristian Volpato, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, Josh Doig, Panagiotis Retsos, Yayah Kallon, Adrien Tameze, Ivan Ilic, Kevin Lasagna, Milan Djuric, Simone Verdi.

İddaa Tahmini

Son haftalarda etkisiz kalan ve toparlanmak isteyen Roma, yeni hocasıyla lige sıkı sıkı tutunmayı başaran Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşnüüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Bets10 OranıKGVAR, Oran 2.25

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma iç sahada tek golle kazandı ve Hellas Verona’nın 4 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başardı. Ev sahibine 3 puanı getiren gol Ola Solbakken’den geldi.