Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Eintracht Frankfurt İddaa Tahmini 25.02.2023

Almanya Bundesliga‘da zirve yarışını yakından ilgilendiren 22. hafta mücadelesinde, Leipzig ile Eintracht Frankfurt kozlarını paylaşacak. 25 Şubat Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak maçın, beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Hovarda, Leipzig galibiyetine 1.71, beraberliğe 4.14, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 4.66 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerini incelediğimizde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Leipzig’de Moraller Yerinde

Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Wolfsburg’u deplasmanda mağlup etmeyi başaran Leipzig, zirveye bir adım daha yaklaştı. 3-0’lık galibiyetin ardından, lider ile aralarındaki puan farkı 4’e indi. Son 14 haftada sadece Union Berlin engeline takılan Marco Rose’nin öğrencileri, geri kalan 13 haftadan 9 galibiyet, 4 beraberlik aldı. Şampiyonluk yarışını bırakmayan Leipzig, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 savaşı veriyor. Geçtiğimiz hafta içi Manchester City’i sahasında konuk eden Leipzig, İngiliz devine galibiyet şansı vermedi. Mücadele 1-1’lik beraberlikle sona ererken, ev sahibi Çeyrek Final umutlarını korudu. Bu hafta Frankfurt’u sahasında konuk edecek olan Leipzig, en yakın rakibi karşısında kazanarak, zirve umutlarını korumak istiyor.

Eintracht Frankfurt Bundesliga’ya Odaklandı

Eintracht Frankfurt rotasını büyük ölçüde Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Oliver Glasner’in öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Napoli engeline takıldı ve iç sahada 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. 90 dakika boyunca formda rakibi karşısında etkisiz kalan konuk ekipte, Kolo Muani ise kırmızı kart cezalısı olarak rövanşta cezalı duruma düştü. Almanya Bundesliga’da ise zirve mücadelesi veren Frnakfurt, devler sahnesi dönüşünde zirve takibini sürdürmek istiyor. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’e karşı alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, lider ile puan farkı 5’e indi. Son 9 haftada sadece 1 mağlubiyet alan konuk ekip, bu hafta en yakın rakiplerinden Leipzig karşısına çıkacak. Sezonun ilk yarısında Leipzig engelini iç sahada 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarmışlardı. Ancak Leipzig sezonun ikinci yarısında çok formda.

Leipzig – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Leipzig – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig cephesinde Daniel Olmo ve Peter Gulacsi’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt takımında ise Eric Ebimbe’nin sakatlığı devam ediyor.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Josko Gvardiol, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Konrad Laimer, Xaver Schlager, David Raum, Timo Werner, Andre Silva.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Obite Evan N’Dicka, Sebastian Rode, Lucas Melo, Jesper Lindstrom, Djibril Sow, Mario Götze, Eric Dina, Mario Götze, Kristijan Jakic, Rafael Borre, Randal Kolo.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi dönüşünde karşı karşıya gelecek olan Leipzig ve Frankfurt, Almanya Bundesliga’da zirve mücadelesi veriyor. Son haftaların formda takımları, bu zorlu sınavı kayıpsız geçmek istiyor. Dev maçın ilk yarısında, tarafların birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.07

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leipzig hem ilk yarıdan hem de mücadeleden galip ayrılmayı başardı. Ev sahibi en yakın rakibini 2 golle mağlup ederken, Frankfurt ise zorlu deplasmanda tek golle mağlup oldu.