Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Atalanta İddaa Tahmini 26.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 4. sırasında yer alan Milan, 26 Şubat Pazar akşamı 6. sıradaki Atalanta‘yı sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Milan galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.50, Atalanta galibiyetine ise 3.30 oran belirlemiş durumdaAlt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.92, 2.5 Alt 1.88 oran kazandırıyor.

Milan Savunmada Etkili

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, bitime 15 hafta kala zirvenin 18 puan gerisinde kaldı. Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından koparken, son 2 haftada üst üste galibiyetler kötü gidişatı durdurdu. Son 2 hafta Torino ve Monza karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Tottenham’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 270 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran Milan, ezeli rakibi Atalanta karşısında savunmasına güveniyor. 44 puanla ligin 4. sırasında yer alan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Üst sıraları bırakmayan ve kısa sürede toparlanmayı başaran Milan, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Atalanta’yı sahasında konuk edecek.

Atalanta İç Sahada Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi sahasında konuk eden Atalanta, tam 10 kez isabetli şutla gol ararken, sadece 1 gol bulabildi. Rakip ise 2 isabetli şutta 2 gol buldu. Haftayı mağlubiyetle kapatan konuk ekip, etkili futboluna rağmen son 3 haftadaki 2. yenilgisini aldı. Sassuolo ve Lecce karşısında mağlup olan ekip, Lazio derbisini ise deplasmanda 2-0 kazandı. 23 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Atalanta, kendisine 6. sırada yer buldu. Rakip filelere 42 gol göndermeyi başaran Gasperini ve öğrencileri, kalesinde ise 26 gol izin verdi. 3 puan gerisinde yer aldığı Milan’a deplasmanda konuk olacak olan Atalanta, kazanarak Şampiyonlar Ligi potasına dahil olmak istiyor.

Milan – Atalanta Maç Bilgileri

Milan – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus platformundan Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Mike Maignan, Davide Calabria ve Ismael Bennacer’in sakatlıkları devam ediyor.  Atalanta’da bu hafta Hans Hateboer sakatlığı nedeniyle, Merih Demiral ise kart cezası nedeniyle kadroda yer almayacak.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Davide Zappacosta, Rafael Toloi, Memeh Okoli, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Jeremie Boga, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır gol yemeden kazanan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda da gol yemeden kazanmayı başardı. İki kulvarda vites yükselten Milan, galibiyetlerine Atalanta karşısında devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.92

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.22

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan Milan oldu. İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Milan, gol yemeden kazanmaya Atalanta karşısında devam etti. Ev sahibinin sahadan 3 puanla ayrılmasını bekliyorduk ve yanılmadık.