İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 26.02.2023

İtalya Serie A Ligi’nin 24. hafta mücadelelerini kupon olarak derledik. 26 Şubat Pazar günü fikstüründe, kazanmanız dileğiyle.

Salernitana – Monza: KGVAR, 1.59 (iddaa) – 1.80 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 24. hafta heyecanı yaşanırken, Salernitana sahasında Monza’yı konuk edecek. 26 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. Salernitana cephesinde Krzysztof Piatek ve Federico Bonazzoli ikilisi son haftalarda etkisiz kalırken, 3 haftadır skor üretmeyi başaramayan ev sahibi, üst üste mağlubiyetler aldı. Juventus, Hellas Verona ve Lazio karşısında kaybeden ekip, 270 dakika boyunca gol bulamadı. Son 10 haftanın 9’unda puan kaybı yaşayan Paulo Sousa’nın öğrencileri, sadece Lecce deplasmanında kazanabildi. Düşme hattıyla puan farkı 4’e kadar inerken, ev sahibi son haftaların en kötü performanslarından birini ortaya koydu. Salernitana sadece hücum hattında değil, savunmada da etkisiz kaldı. 3 maç sonunda 6 gol yediler. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına harika bir başlangıç yaparken, ilk mağlubiyetini geçtiğimiz hafta son şampiyon Milan karşısında yaşadı. Güçlü rakibine direnemeyen Raffaele Palladino’nun öğrencileri, 8 hafta sonra ligde mağlubiyet yaşadı. 8 haftaya 4 galibiyet, 4  beraberlikle damga vurdular. Tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele etmesine rağmen, ilk 23 haftada düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, bu hafta Salernitana deplasmanına konuk olacak. 29 puanla 11. sırada kendisine yer bulan Monza, düşme hattından uzak, rahat bir konumda yer alıyor. Son haftaların formda takımı, Milan mağlubiyetinin etkilerini üzerinden atmak istiyor., İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesi yaşayan Salernitana, 3 haftadır gol dahi atamadan mağlup oluyor. Ev sahibinin kötü gidişata son vermeye ihtiyacı var. Monza ise son 9 haftada sadece Milan’a kaybetti. İki takımında bu zorlu haftada skor üreteceğini düşünüyorum.

Udinese – Spezia: KGVAR, 1.62 (iddaa) – 1.83 (intobet) ; 26 Şubat Pazar akşamı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 24. hafta mücadelesinde, Udinese ile Spezia karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 20:00. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta İnter deplasmanına konuk olan Udinese, ilk 45 dakikada rakibine direnerek soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle gitmeyi başarırken, ikinci yarıda oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptırdı ve sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Son 4 haftanın tamamında puan kayıplarına engel olamayan ev sahibi, son 15 haftalık fikstürde ise 14 kez puan kaybetti. Sezona harika başlayan ve ilk 8 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Andrea Sottil’in öğrencileri, son haftalarda bu etkiden çok uzaktı. İlk haftalardan topladığı puanlarla düşme hattından uzak kalmayı başaran Udinese, 23 hafta sonunda 10. sırada kendisine yer buldu. Ev sahibi Spezia karşısında artık kötü gidişatı durdurmak istiyor. Spezia cephesinde galibiyet hasreti 5 haftaya çıkarken, düşme hattıyla puan farkının 2’ye inmesiyle birlikte, teknik adam değişikliği yaşadı. Geçtiğimiz hafta Juventus karşısında alınan 2-0’lık iç saha mağlubiyetinin ardından, konuk eki göreve Lorieri’yi getirdi. Yeni hocasıyla ilk sınavını Udinese deplasmanında verecek olan Spezia, düşme hattından uzak kalmak için, kazanmak istiyor. Son 5 haftalık fikstürün 4’ünde skor üretmeyi başaramayan konuk ekip, kalesinde 11 gole engel olamadı. 5 hafta sonunda rakip filelere ise sadece 2 gol gönderebildiler. Zor günler geçiren ve teknik adam değişikliğiyle toparlanmak isteyen Spezia, hem hücum hem de savunma performansıyla güven vermemeye devam ediyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Son haftaların iki formsuz takımı, bir kez daha kalesini gole kapatamayacaktır. Mücadelede tercihim Karşılıklı Gol Var seçeneği.

Milan – Atalanta: MS 1, 1.92 (iddaa) – 2.22 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nin 4. sırasında yer alan Milan, 26 Şubat Pazar akşamı 6. sıradaki Atalanta’yı sahasında konuk edecek. Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev mücadele, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan, bitime 15 hafta kala zirvenin 18 puan gerisinde kaldı. Stefano Pioli ve öğrencileri, üst üste 5 maçta yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışından koparken, son 2 haftada üst üste galibiyetler kötü gidişatı durdurdu. Son 2 hafta Torino ve Monza karşısında 1-0’lık galibiyetlere imza atan ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise Tottenham’ı iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardı. 270 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran Milan, ezeli rakibi Atalanta karşısında savunmasına güveniyor. 44 puanla ligin 4. sırasında yer alan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Üst sıraları bırakmayan ve kısa sürede toparlanmayı başaran Milan, sezonun ilk yarısı deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Atalanta’yı sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi sahasında konuk eden Atalanta, tam 10 kez isabetli şutla gol ararken, sadece 1 gol bulabildi. Rakip ise 2 isabetli şutta 2 gol buldu. Haftayı mağlubiyetle kapatan konuk ekip, etkili futboluna rağmen son 3 haftadaki 2. yenilgisini aldı. Sassuolo ve Lecce karşısında mağlup olan ekip, Lazio derbisini ise deplasmanda 2-0 kazandı. 23 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Atalanta, kendisine 6. sırada yer buldu. Rakip filelere 42 gol göndermeyi başaran Gasperini ve öğrencileri, kalesinde ise 26 gol izin verdi. 3 puan gerisinde yer aldığı Milan’a deplasmanda konuk olacak olan Atalanta, kazanarak Şampiyonlar Ligi potasına dahil olmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır gol yemeden kazanan Milan, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda da gol yemeden kazanmayı başardı. İki kulvarda vites yükselten Milan, galibiyetlerine Atalanta karşısında devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.94

intobet Bahis Oranı: 7.31