Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Torino İddaa Tahmini 28.02.2023

Juventus sahasında Torino‘yu konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 24. hafta fikstüründe yer alan Torino derbisi, 28 Şubat Salı akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alırken, S Sport 2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Bets10, Juventus galibiyetine 1.75, beraberliğe 3.55, Torino galibiyetine ise 5.35 oran belirlenmiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.29, 2.5 Alt 1.62 oran kazandırıyor.

Juventus Vites Yükseltti

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste galibiyetlere imza atan Juventus, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yıldızı Angel Di Maria etkisiyle tur atladı. Son 16 Play Off eşleşmesinin ilk maçında Nantes ile iç sahada 1-1 berabere kalan JUVE, rövanşı deplasmanda 3-0 kazandı. Tecrübeli yıldız 3 golle maça adeta damga vururken, birbirinden güzel gollere imza attı. Son 16 biletini cebine koymayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 3 haftadır kazanıyor. Salernitana, Fiorentina ve Spezia karşısında gol yemeden kazanan ev sahibi, rakip filelere ise 6 gol gönderdi. İtalya’da kısa bir süre önce aldığı puan silme cezasının etkilerini üzerinden atmaya başlayan ev sahibi, iki kulvarda birden yükselişe geçti.

Torino Güven Vermedi

Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında 5 puan kaybetti. Milan deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Ivan Juric’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta iç sahada Cremonese ile 2-2 berabere kaldı. Ligin en zayıf halkası karşısında üstünlüğünü korumayı başaramayan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Torino, savunma hattında oldukça etkisizdi. 3 haftalık yenilmezlik serisinin ardından gelen peş peşe puan kayıplarıyla birlikte, üst sıralardan uzaklaştılar. Konuk ekip 31 puanla 9. sırada kendisine yer buldu. Bu hafta ligdeki en yakın rakibi Juventus’a deplasmanda konuk olacak olan Torino, sezonun ilk yarısında Juventus engelini geçmemiş ve taraftarı önünde 1-0 mağlup olmuştu. Son haftalardaki performanslarıyla, bir kez daha Juventus karşısında güven vermeyi başaramadılar.

Juventus – Torino Maç Bilgileri

Juventus – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Manuel Locatelli kart cezalısı. Pogba, Milik ve Miretti’nin ise sakatlıkları devam ediyor. Torino’da Ola Aina kart cezalısı. Zima, Ricci, Pellegri, Lazaro, Vlasic ve Vieira’nın ise sakatlıkları devam ediyor.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Alex Sandro, Daniele Rugani, Danilo, Federico Gatti, Bremer, Leandro Paredes, Nicolo Rovella, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Dusan Vlahovic.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Ivan Ilic, Nemanja Radonjić, Sasa Lukic, Karol Linetty, Demba Seck, Marko Pjaca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste 3 galibiyete imza atan ve 270 dakikadır kalesini gole kapatmayı başaran Juventus, 25. hafta öncesinde çok formda. JUVE galibiyetlerine ezeli rakibi Torino karşısında tam gaz devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıda Torino 2 kez öne geçmeyi başarırken, Juventus devre arasına 2-2’lik beraberlikle girmeyi başardı. İkinci yarıda ise maça damga vuran takım Juventus oldu ve skoru 4-2’ye getirmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.