Marsilya Annecy İddaa Tahmini 01.03.2023

Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, Marsilya ile Annecy karşı karşıya gelecek. Veldorme Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadele, 1 Mart Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.17, beraberliğe 7.00, Annecy galibiyetine ise 13.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.40, 2.5 Alt 2.80 oran kazandırıyor.

Marsilya Mutlak Favori

Fransa Kupası’nda Çeyrek Final heyecanı yaşanırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Marsilya, şampiyonluğun en net favorisi. Kupa serüveninde Hyeres, Rennes ve PSG gibi güçlü rakiplerini mağlup etmeyi başaran Igor Tudor’un öğrencileri, yarı final yolunda ise Annecy karşısına çıkacak. Bu sezon sadece Fransa Kupası’nda değil, Fransa Ligue 1’de de şampiyonluk mücadelesi veren ev sahibi, geçtiğimiz hafta lider ile puan farkını 2’ye indirme fırsatını kaçırdı. İç sahada lider PSG’yi konuk eden ekip, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 25 hafta sonunda ligdeki 5. yenilgisini yaşayan Marsilya, Fransa Kupası’nda teselli arayacak. Sahasında Annecy’i konuk edecek olan Igor Tudor’un öğrencileri, galibiyete yakın taraf.

Annecy Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 2 temsilcisi Annecy, Fransa Kupası’nda zorlu bir sınav verecek. Fransa Ligue 2’de ilk 25 haftayı 8 galibiyet, 8 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, liderin 20 puan gerisinde kaldı ve 10. sıraya kadar geriledi. Son 4 haftanın 3’ünde puan kaybı yaşayan Annecy, Fransa Kupası’nda ise bu sezon sürpriz bir performans grafiği ortaya koydu. Laurent Guyot’un öğrencileri, sırasıyla Lyon-Duchere, Villerupt Thil, Belfort ve Paris FC’yi elemeyi başardı. Belfort ve Paris FC karşısında normal süreler 1-1’lik beraberlikle tamamlanırken, seri penaltılarda kazanan Annecy oldu. Konuk ekip iki kulvarda birden son haftalarda galibiyet adına fazlasıyla zorlandı.

Marsilya – Annecy Maç Bilgileri

Marsilya – Annecy Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 23.00’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da karşılaşma öncesi Samuel Gigot’un sakatlığı devam ediyor. Annecy cephesinde ise Alexandre Phliponeau ve Romain Spano’nun sakatlığı devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Issa Kabore, Ruslan Malinovskyi, Sead Kolasinac, Jonathan Clauss, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Cengiz Ünder, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Annecy’nin 11’i Belli mi?

Annecy’nin muhtemel kadrosu: Florian Escales, Gaby Jean, Maximer Bastian, Ahmed Kashi, Francois Lajugie, Mouanga, Pajot, Demoncy, Testud, Bosetti, Shamal.

İddaa Tahmini

Marsilya hem eşleşmenin hem de şampiyonluğun favorisi. Ev sahibi Annecy karşısında zorlanmadan skor üretmeyi başaracaktır. Annecy ise finale bu kadar yaklaşmışken, iyi mücadelesini sürdürecek ve Marsilya karşısında skora katkı verecektir. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.25

intobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelenin normal süresinden kazanan çıkmadı. Taraflar 2’şer golle maçı seri penaltılara kadar taşımayı başarırken, seri penaltılarla kazanan Annecy oldu. Kazananları tebrik ederiz.