Toulouse Rodez Averyon Maç Tahmini 01.03.2023

İddaa fikstüründe 1 Mart Çarşamba akşamı sahne alacak olan Fransa Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Toulouse ile Rodez Averyon karşı karşıya gelecek Saat 20:45’te sahne alacak mücadeleye, Municipal Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Toulouse galibiyetine 1.33, beraberliğe 5.00, Rodez Averyon galibiyetine ise 9.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.14, beraberliğe 4.45, konuk ekibe ise 7.37 oran veriyor.

Toulouse Kazanmak İstiyor

Philippe Montanier ve öğrencileri, yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’de ilk 25 hafta sona ererken düşme hattından uzak kalma hedefine ulaşırken, Fransa Kupası’nda ise büyük bir sürprize imza attı. Fransa Ligue 1’de son 4 haftanın 3’ünde mağlup olmasın karşın, düşme hattından 11 puan uzakta kalmayı başaran Toulouse, Son 2 haftada Reims ve Marsilya mağlubiyetleri yaşayan ev sahibi, rotasını Fransa Kupası’na çevirdi. Lannion, Ajaccio ve Reims karşısında karşısın da aldığı galibiyetlerle, Çeyrek Finalist olmayı başaran Toulouse, 3 maçta 12 gol bulurken, kalesinde sadece 2 gole geçit verdi. Fransa Ligue 1’e istikrardan uzak kalan ev sahibi, Fransa Kupası’nda ise iyi bir sezon geçiriyor. Yarı Final yolunda bu hafta Ligue 2’nin en zayıf halkası Rodez ile karşı karşıya gelecekler.

Rodez Averyon’dan Sürpriz Galibiyetler

Fransa Ligue 2’de küme düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan Rodez Averyon, Fransa Kupası’nda ise Çeyrek Finalist. Fransa Ligue 2’de ilk 25 haftayı 4 galibiyet, 10 beraberlik, 11 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, en alt sıraya demir attı. Sezon içerisinde 3. kez teknik adam değişikliği yaşayan Rodez Averyon, yeni hocası Didier Santini önderliğinde puan kayıplarına devam ediyor. Son 8 haftayı puan kayıplarıyla geçiren konuk ekip, en alt sırada yer almaya devam ediyor. Fransa Kupası’nda ise sürpriz galibiyetlerine çeviren Rodez Averyon, Saint-Etienne, RocheSainr, Monaco, Grasse ve Auxerre’yi mağlup etmeyi başardı. Ligue 1 temsilcileri Monaco ve Auxerre karşısında önemli sürprizlere imza attıklarını söyleyelim.

Toulouse – Rodez Averyon Maç Bilgileri

Toulouse – Rodez Averyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20.45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Rhys Healey’in sakatlığı devam ediyor. Rodez cephesinde ise Loris Mouyokolo ve Lionel Mpasi’nin sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Rodez Aveyron’un 11’i Belli mi?

Rodez Aveyron’un muhtemel kadrosu: Lionel M’Pasi, Raux Yao, Marvin Senaya, Joris Chougrani, Loris Mouyokolo, Abdel Hakim Abdallah, Remy Boissier, Bradlay Danger, Lorenzo Rajot, Kilian Corredor, Clement Depres.

İddaa Tahmini

Fransa Kupası’nda sürpriz galibiyetlere imza atan Toulouse ve Rodez Averyon, yarı final yolunda karşı karşıya geliyor. İki takımda yarı final umutlarından kolay kolay vazgeçmeyecek ve karşılaşmada skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 6-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Toulouse tam 6 golle tur atlamayı başarırken, Rodez Averyon ise deplasmanda tek golle mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.