Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Wolverhampton İddaa Tahmini 01.03.2023

İngiltere Premier Lig’de Çarşamba gününün son maçı. Wolverhampton deplasmanda, Liverpool’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de start alacak ve Beın Sports 5 kanalından izlenebilecek.

Liverpool ve Wolverhampton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.52, beraberlik 4.60, Wolverhampton kazanır ise 6.60 olarak açıklanmış.

Liverpool 3 Maçtır Kaybetmiyor

Liverpool, Premier Lig’de son 3 maçında da mağlubiyet yaşamadı. Everton ve Newcastle United galibiyetlerinin ardından Crystal Palace deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Jurgen Klopp’un ekibi bu hafta içi ise Anfield’da Wolverhampton’ı konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’nde alınan farklı Real Madrid mağlubiyetinin ardından Premier Lig’e dönüşleri de pek istedikleri gibi olmadı. Maç öncesinde Liverpool’da Thiago, Arthur, Luis Diaz ve Ibrahima Konate’nin sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton Alt Sıralarda

Wolverhampton, Premier Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Julen Lopetegui’nin ekibi geçen hafta Craven Cottage’de konuk olduğu Fulham ile 1-1 berabere kaldı. Sanabria’nın golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 2 maçında 1 puan alabilen Wolverhampton, Premier Lig’de düşme hattının 3 puan üzerinde. Bu hafta ise Anfield’da Liverpool’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Wolverhampton’da Hwang Hee-Chan ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool – Wolverhampton Maç Bilgileri

Liverpool – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 23.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Thiago, Arthur, Luis Diaz ve Ibrahima Konate’nin sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Hwang Hee-Chan ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Liverpool, Premier Lig’de Avrupa hedefini devam ettirmek istiyor. Geçen hafta konuk oldukları Crystal Palace deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Premier Lig’de oynadıkları son 3 maçta 7 puan topladıklarını belirtelim. Wolverhampton ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçen hafta Fulham deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. Anfield’da maçın favorisi Liverpool. Zayıf rakibi karşısında kazanarak üst sıra takibini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, hata yapmadı. Anfield’da Wolverhampton’ı 2-0 mağlup ederek Avrupa umutlarını devam ettirdiler.