Osasuna Athletic Bilbao Bahis Tahmini 01.03.2023

İspanya Kral Kupası yarı final heyecanı devam ediyor. Athletic Bilbao deplasmanda, Osasuna’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve Tivibu Spor kanalından ekranlara gelecek.

Osasuna ile Athletic Bilbao takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Osasuna galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.55, Athletic Bilbao galibiyetine ise 2.50 verildiğini görüyoruz. 

Osasuna Avantaj Peşinde

Osasuna, Kral Kupası’nda bir önceki turda Sevilla ile karşı karşıya gelmişti. Rakibini El Sadar’da 2-1 mağlup eden Osasuna, adını yarı finale yazdırmayı başardı. La Liga’da ise geçen hafta sonu Sevilla’ya konuk olan Osasuna, rakibine karşı yine kazanmayı başardı. Ramon Sanchez Pizjuan’dan 3-2’lik galibiyet ile dönen Jagoba Arrasate’nin öğrencileri, La Liga’da 5 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kral Kupası’nda bu hafta Athletic Bilbao’yu konuk edecek Osasuna’da Ruben Pena’nın sakatlığı devam ediyor.

Athletic Bilbao Evinde Kaybetti

Athletic Bilbao, Kral Kupası’nda Valencia’yı eleyerek yarı finale çıktı. Mestalla’da konuk oldukları rakibini 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet almışlardı. La Liga’da ise son 2 haftada üst üste mağlubiyetler yaşıyorlar. Atletico Madrid mağlubiyetinden sonra Girona karşısında da kaybettiler. San Mames Barria’da konuk ettikleri Girona’ya 3-2 kaybettiklerini belirtelim. Kral Kupası’nda yarı finalde Osasuna’ya konuk olacak Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Osasuna – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de Tivibu Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele El Sadar Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’yu konuk edecek Osasuna’da Ruben Pena’nın sakatlığı devam ediyor. Athletic Bilbao’da Ander Herrera’nın sakatlığı devam ediyor.

Osasuna'nın ilk 11’i Belli mi?

Osasuna’nın muhtemel kadrosu: Sergio Herrera, Jesus Areso, Aridane Hernandez, David Garcia, Juan Cruz, Darko Brasanac, Lucas Torro, Moi Gomez, Javi Martinez, Ruben Pena, Kike Barja

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Simon, Dani Vivian, Unai Nunez, Mikel Balenziaga, Inigo Cordoba, Unai Lopez, Dani Garcia, Dani Garcia, Iker Muniain, Oihan Sancet, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, La Liga’da son 2 haftayı puansız geçti. Atletico Madrid ve Girona mağlubiyetlerinin ardından moraller bozuk. Kral Kupası’nda çeyrek finalde Valencia’yı 3-1 ile geçen Athletic Bilbao, yarı finalde Osasuna’nın rakibi oldu. Osasuna ise geçen hafta sonu La Liga’da sürpriz yaptı. Sevilla deplasmanında 3-2 kazanarak moral buldular. Kral Kupası çeyrek finalinde de Sevilla’ya karşı 2-1 kazanmışlardı. İlk maçın favorisi bana göre Osasuna. Formsuz Athletic Bilbao karşısında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 10 (ç), Oran 1.36

intobet Oranı: 10 (ç), Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Osasuna, sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler ve finale göz kırptılar.