İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 04.03.2023

İddaa fikstüründe 4 Mart Cumartesi akşamı Almanya Bundesliga 23. hafta maçları sahne alacak. 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Stuttgart – Bayern Münih: MS 2, 1.24 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Stuttgart sahasında Bayern Münih’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelesi, 4 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak. Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da ilk 22 hafta geride kalırken, Stuttgart küme düşme tehlikesinden uzaklaşamadı. 8 hafta önce yapılan teknik adam değişikliği de kötü gidişata çare olmadı. 8 hafta önce göreve Bruno Labbadia’yı getiren ev sahibi, son 8 haftadan 4 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 galibiyet alabildi. Sadece Köln karşısında kazanan Stuttgart, geçtiğimiz hafta ligin en zayıf halkası Schalke 04’e deplasmanda 2-1 kaybetti. Düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan ev sahibi, Play Out hattındaki Hoffenheim ile aynı puana sahip. Bu hafta lideri sahasında konuk edecek olan Stuttgart, Bruno Labbadia önderliğinde güven vermemeye devam ediyor. Bayern Münih, Almanya Bundesliga’da liderliği bırakmadı. 2 hafta önce Mönchengladbach deplasmanından 3-2’lik mağlubiyetle dönen Bayern Münih, liderlik koltuğunu tehlikeye atmıştı. Dortmund ve Union Berlin 21. haftada kazanarak zirveye ortak olurken, Nagelsmann2ın öğrencileri, mağlubiyetin etkilerini üzerinden kısa sürede atmayı başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Union Berlin’i, 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Dortmund ile birlikte liderlik koltuğunda oturan Bayern Münih, bu hafta Stuttgart deplasmanına konuk olacak. Zirvede hata yapma lüksü kalmayan Bayern Münih, önce Stuttgart deplasmanına konuk olacak, ardından hafta için Şampiyonlar Ligi sahnesinde PSG karşısına çıkacak. İki kulvarda birden şampiyonluğun favorileri arasında yer alan Bayern Münih, bu zorlu fikstürden başarıyla çıkmak istiyor. Almanya Bundesliga’da zirveyi bırakmayan Bayern Münih, Union Berlin galibiyetiyle güven tazeledi. Dortmund ile birlikte zirveyi paylaşan Nagelsmann’ın öğrencileri, kümede kalma savaşı veren Stuttgart karşısında hata yapmayacak ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Union Berlin – Köln: MS 1, 1.71 (iddaa) – 1.97 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelesinde, Union Berlin ile Köln, kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2. Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında Bayern Münih deplasmanına zirvenin ortağı olarak konuk olan Union Berlin, evine 3-0’lık mağlubiyetle döndü ve zirvenin 3 puan gerisine düştü. Lider olma şansını Bayern Münih karşısında iyi değerlendiremeyen Urs Fischer’in öğrencileri, ligde 5 hafta sonra mağlup oldu. 22 hafta sonunda sahadan 5. kez mağlup ayrıldılar. Almanya Bundesliga’da 5 haftaya damga vuran ve liderlik koltuğuna ortak olmayı başaran ev sahibi, bu süreçte boy gösterdiği UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 biletini Ajax engelini aşarak almıştı. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Union Berlin, bu zorlu fikstürde rakip Bayern Münih olunca, mağlubiyetten kurtulamadı. Yeniden yükselişe geçmek isteyen ev sahibi, sahasında Köln’ü konuk edecek. Geçtiğimiz hafta iç sahada Wolfsburg’u konuk eden Stuttgart cephesinde, savunma zafiyetleri ve yetersiz hücum performansı devam etti. Steffen Baumgart ve öğrencileri, son 2 haftada gol dahi atamadan mağlup olurken, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. Stuttgart ve Wolfsburg mağlubiyetlerinin ardından, konuk ekibin düşme hattıyla arasındaki puan farkı 7’ye kadar indi. Düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Köln, son 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarmayı başarırken, geri kalan 10 haftada puan kayıplarına engel olamadı. Zor günler geçirmeye başlayan konuk ekip, bu hafta zirve takibindeki Union Berlin karşısında galibiyet arayacak. Son 180 dakikada sergilenen performans grafiğinin ardından, Stuttgart güven vermekten çok uzakta. Bayern Münih deplasmanında mağlup olarak, zirve ortaklığını kaybeden Union Berlin, 5 hafta sonra ligde mağlup oldu. Zirveyle arasında 3 puan fark bulunan Urs Fischer’in öğrencileri, Köln karşısında kazanarak, zirve takibini bırakmayacaktır.

Mönchengladbach – Freiburg: MS 2, 2.44 (iddaa) – 2.78 (Bets10) ; 4 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Mönchengladbach ile Freiburg karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadelenin başlama saati 17:30. Geçtiğimiz hafta Mainz 05 deplasmanına konuk olan Mönchengladbach, evine ağır bir mağlubiyetle döndü. Karşılaşma 4-0’lık mağlubiyetle sona ererken, skordan bağımsız olarak sergilenen futbol tam anlamıyla hezimet yaşamalarına sebep oldu. 2 hafta öncesinde lider Bayern Münih’i mağlup ederek büyük bir sürprize imza atan Daniel Farke’nin öğrencileri, bu sezon bir türlü Bundesliga’da istikrar sağlayamadı. Son 7 haftadan 4 mağlubiyet, 2 galibiyet, 1 beraberlik alabilen Gladbach, 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıra hedefinden bitime 12 hafta kala, Avrupa umutları günden güne azalan ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Freiburg cephesinde zirveyle puan farkı 5’e çıkarken, yenilmezlik serisi devam etti. Geçtiğimiz hafta sahasında Bayer Leverkusen’i konuk eden Christian Streich’in örğencileri, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, son 3 haftadan 7 puan geldi. Stuttgart ve Bochum karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, geçtiğimiz hafta liderin kazanmasıyla birlikte, zirvenin 5 puan gerisinde kaldı. 22 haftadan 12 galibiyet, 5 beraberlik, 5 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Freiburg, bitime 14 hafta kala 4. sırada yer alıyor. Şampiyonluk umutları devam eden konuk ekip, bu hafta sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Gladbach ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zirveyle puan farkının açılmasını istemeyen Freiburg, deplasmanda galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren Freiburg, şampiyonluk umutlarını 5 puan geride sürdürüyor. Freiburg galibiyetlerine zor günler geçiren Gladbach karşısında devam etmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.17

Bets10 Bahis Oranı: 7.83