İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 04.03.2023

4 Mart Cumartesi günü için Almanya Bundesliga’nın 23. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Augsburg – Werder Bremen: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg ile Werder Bremen karşı karşıya gelecek. Augsburg cephesinde ise iç saha galibiyetleri devam ederken, deplasmanda da puan kayıpları devam ediyor. Taraftarı önünde son 3 maçta Mönchengladbach, Bayer Leverkusen ve Hoffenheim’ı 1-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başaran Enrico Maassn’ın öğrencileri, deplasmanda ise son 7 maçının tamamında puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Hertha Berlin deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Son haftalarda inişli çıkışlı bir performans grafiği ortaya koyan ev sahibi, düşme hattından 5 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. 13. sıraya kadar gerileyen Augsburg, ligde kalma savaşında iç saha etkisine güveniyor. Ev sahibi bu hafta Werder Bremen karşısında kazanarak, evinde 4’te 4 yapmayı hedefliyor. Werder Bremen taraftarı önünde rahat bir galibiyet aldı. Ev sahibi sahasında konuk ettiği Bochum karşısında Anthony Jung ve Niclas Füllkrug’un harika hücum performansıyla 3-0’lık galibiyete imza atarken, kötü gidişata son verdi. Frankfurt ve Dortmund karşısında 2-0’lık mağlubiyetler alarak üst sıralardan uzaklaşan Werder Bremen, yeniden toparlanmayı başardı ve üst sıraları bırakmadı. 30 puanla 9. sırada kendisine yer bulan konuk ekip, ligin yeni temsilcileri arasında ilk 22 haftanın en iyi performansını sergiledi. Ole Werner yönetiminde düşme hattından uzak kalmayı başaran ve üst sıra takibini sürdüren Bremen, deplasmanda galibiyetlerine devam etmek istiyor. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iç sahada kolay maç kaybetmeyen ve 3 haftadır kazanan Augsburg ile geçtiğimiz hafta kazanarak üst sıra yarışında umutlanan Werder Bremen’nin, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Bochum – Schalke 04: MS 2, 2.58 (iddaa) – 2.95 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 4 Mart Cumartesi akşamı 23. hafta mücadeleleri sahne alıyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Bochum ile Schalke 04 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Almanya Bundesliga’da 22. haftayı Werder Bremen mağlubiyetiyle kapatan Bochum, küme düşme hattında yer aldı. Ev sahibi sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, deplasmanda pozisyon dahi üretmekte zorlandı. İlk 22 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlik, 15 mağlubiyetle 19 puan toplamayı başaran ev sahibi, son 3 haftanın tamamında mağlup oldu. Kalesinde tam 8 gole engel olamayan Bochum, rakip fileleri ise havalandırmayı başaramadı. Zor günler geçiren ev sahibinde, Thomas Letsch’in tahtı sallanmaya başladı. Teknik adam göreve sezon ortasında gelirken, kötü gidişata çare olamadı. Schalke 04’e sezonun ilk yarısı deplasmanda kaybeden Bochum, düşme hattını beraber paylaştığı rakibiyle bu hafta iç sahada karşı karşıya gelecek. Bochum’un galibiyete ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04, geçtiğimiz hafta Stuttgart galibiyetiyle, lige sıkı sıkı tutundu. 1 sezon aranın ardından Almanya Bundesliga’ya geri dönen konuk ekip, üst üste 4 beraberliğin ardından, Stuttgart karşısında kazanırken, ilk 22 haftada ilk kez 5 maçlık yenilmezlik serisi elde etti. Thomas Reis yavaş yavaş takımını toparlamayı başarırken, konuk ekip son 5 haftada sadece 1 gol yedi. Formunun zirvesinde olan Schalke 04, bu hafta en yakın rakibi Bochum’a deplasmanda konuk olacak. Schalke 04’ün galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Ligde kalma yolunda kader maçlarından birine çıkacak olan konuk ekip, sezonun ilk yarısı iç sahada rakibine 3-1’lik skorla üstünlük kurmayı başarmıştı. Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası olmaya devam etmesine karşın, son 5 haftada mağlubiyete yer vermeyen Schalke 04, geçtiğimiz hafta kazanarak, lige tutundu. Schalke 04’ün galibiyetlerine en yakın rakibi karşısında devam edeceğini düşünüyorum.

Mainz 05 – Hoffenheim: MS 1, 1.69 (iddaa) – 1.99 (intobet) ; Almanya Bundesliga’da 23. hafta heyecanı yaşanırken, Mainz 05 sahasında Hoffenheim’ı konuk edecek. 4 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’d sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 22. haftasında, Mönchengladbach’ı sahasında konuk eden Mainz 05, üst üste 3. galibiyetini 4-0’lık skorla almayı başaran Bo Svensson’un öğrencileri, harika hücum performansını devam ettirmeyi başardı. 3 haftadan 9 puanı 10 golle almayı başaran Mainz 05, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. İlk 22 haftayı 9 galibiyet, 5 beraberlik, 8 mağlubiyetle 32 puan toplamayı başaran ev sahibi, kendisine 8. sırada yer buldu. 6. sıra ile arasında sadece 6 puan fark bulunan Mainz 05, sezonun ilk yarısı deplasmanda 4-1 mağlup olduğu Hoffenheim’ı sahasında konuk edecek. Ev sahibi sezonun ilk yarısının aksine, 24. haftada çok daha formda ve moralli. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 12 haftanın en zayıf halkası haline geldi. Üst üste 9 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, göreve Pellegrino Matarazzo’yu getiren konuk ekip, yeni hocasıyla puan kayıplarına devam etti. Son 3 haftada üst üste mağlubiyetler alan Hoffenheim, son 12 haftayı 10 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakınca, kendisin Play Out hattında buldu. Geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettikleri Dortmund karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Hoffenheim, bu hafta Mainz 05 deplasmanında galibiyet arayacak. Son haftalarda hem savunma hem de hücum performanslarıyla güven vermekten çok uzakta kalan Hoffenheim, lige yeniden tutunmak için, sürpriz bir galibiyet istiyor. Son haftaların formda takımı Mainz 05, 3 maçlık galibiyet serisiyle üst sıralara tutundu. Hoffenheim ise 12 maçtır yaşadığı puan kayıplarıyla, küme düşme tehlikesi yaşamaya başladı. Mainz 05’in iç sahada kazanacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.19

intobet Bahis Oranı: 9.39