Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Nottingham Forest Everton İddaa Tahmini 05.03.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren bir maç. Nottingham Forest evinde, Tottenham’ı konuk edecek. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından seyredilebilecek.

Nottingham Forest ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Nottingham Forest kazanır 2.75, beraberlik 3.10, Everton kazanır ise 2.90 olarak açıklanmış. 

Nottingham Forest İç Sahada Kaybetmiyor

Nottingham Forest, Premier Lig’de geçen haftayı puansız geçti. Konuk oldukları West Ham deplasmanında farklı bir mağlubiyet yaşadılar. İkinci yarıda yediği gollerle 4-0 mağlup olan Nottingham Forest, Premier Lig’de bu hafta Everton ile karşı karşıya gelecek. Steve Cooper’ın ekibi özellikle bu sezon taraftarı önünde kolay kolay kaybetmiyor. City Ground’da oynadığı son 8 maçı da kaybetmeyen Nottingham Forest, bu seriyi Everton karşısında da sürdürmek istiyor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Omar Richards, Giulian Biancone ve Scott McKenna’nın sakatlıkları sürüyor.

Everton Düşme Hattında

Everton, geçtiğimiz hafta içi Premier Lig’de erteleme maçı oynadı. Emirates’de lider Arsenal’a konuk oldular ve sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da gol atamadan kaybeden Everton, düşme hattında yer alıyor. Sean Dyche yönetiminde oynadıkları 5 maçta ise sadece 2 kez kazanabildiklerini belirtelim. Bu hafta sonu konuk olacakları Nottingham Forest deplasmanında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Everton’da Andros Townsend, Nathan Patterson ve Dominic Calvert-Lewin’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest – Everton Maç Bilgileri

Nottingham Forest – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele City Ground Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nottingham Forest’da Moussa Niakhate, Omar Richards, Giulian Biancone ve Scott McKenna’nın sakatlıkları sürüyor. Everton’da Andros Townsend, Nathan Patterson ve Dominic Calvert-Lewin’in sakatlıkları devam ediyor.

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Forest’ın muhtemel kadrosu: Dean Henderson, Neco Williams, Joe Worrall, Steve Cook, Scott McKenna, Harry Toffolo, Lewis O’Brien, Jack Colback, Jesse Lingard, Brennan Johnson, Taiwo Awoniyi

Everton 'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Seamus Coleman, Conor Coady, Vitaliy Mykolenko, James Tarkowski, Nathan Patterson, Tom Davies, Amadou Onana, Alex Iwobi, Demarai Gray, Neal Maupay

İddaa Tahmini

Everton, hafta içi Emirates’de konuk olduğu Arsenal’a karşı puan alamadı. Rakibine 4-0 kaybeden Sean Dyche’ın ekibi düşme hattına geriledi. Premier Lig’de son 2 maçını da kaybeden Everton’da moraller bozuk. Nottingham Forest ise geçen hafta West Ham deplasmanında 4-0 kaybetti. İkinci yarıda yedikleri gollerle mağlup oldular. City Ground’da ise tam 8 maçtır kaybetmediklerini belirtelim. Steve Cooper’ın ekibi taraftarı önünde iyi oynuyor. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Kümede kalmak isteyen iki takımın maçında karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.80

intobet Oranı: KGVAR, Oran 2.08

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton, 2 kez öne geçtiği maçta galibiyet alamadı. Nottingham Forest deplasmanında 2-2 berabere kaldılar.