UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio AZ Alkmaar İddaa Tahmini 07.03.2023

UEFA Avrupa Konferans Ligi‘nde Son 16 heyecanı yaşanırken, ilk maçta Lazio sahasında AZ Alkmaar‘ı konuk edecek. 7 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Lazio galibiyetine 1.65, beraberliğe 4.00, AZ Alkmaar galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Lazio’da Moraller Yerinde

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Napoli deplasmanına konuk olan Lazio, lideri Matias Vecino’nun tek golüyle mağlup etti. Rakibine bu sezon 2. mağlubiyetini yaşatan Sarri’nin öğrencileri, aynı zamanda iç sahada sergiledikleri namağlup seriye ise son verdiler. 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, sırasıyla Salernitana, Sampdoria ve Napoli’yi mağlup etmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise büyük bir şansızlık yaşayan Lazio, ilk 2 sırayla aynı puana sahip olmasına karşın, averajla gruplara veda etti ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde mücadele etmek zorunda kaldı. CFR Cluj engelini iç sahada 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ekip, deplasmandan ise golsüz beraberlikle ayrıldı. Tur biletini cebine koymayı başaran Lazio, iki kulvarda birden yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nin 3. sırasında yer alan ev sahibi, AZ Alkmaar eşlemesinde ilk maçı kazanmak istiyor.

AZ Alkmaar Kolay Maç Kaybetmiyor

Hollanda Eredivisie Ligi’nde zirve takibini sürdüren AZ Alkmaar, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 mücadelesi verecek. Eredivisie Ligi’nde son 2 haftadan galip çıkmayı başaran konuk ekip, zirvenin 5 puan gerisinde, 3. sırada yoluna devam ediyor. Cambuur ve Vitesse karşısında alınan galibiyetlerle moral depolamayı başaran Pascal Jansen’in öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi kapsamında çıktığı 6 maçtan ise 5 galibiyet, 1 yenilgi aldı. Dnipro-1, Apollon ve Vaduz engellerini geçerek liderlik ipini göğüsleyen konuk ekip, 6 maçta 12 gol atmayı başarırken, kalesinde ise sadece 6 gole izin verdi. Son 16 biletini doğrudan cebine koymayı başaran AZ Alkmaar, UEFA Avrupa Ligi’ne veda eden Lazio’ya deplasmanda konuk olacak. Deplasmandan avantajla dönerek, iç sahada tur biletini ceplerine koymak istiyorlar.

Lazio – AZ Alkmaar Maç Bilgileri

Lazio – AZ Alkmaar Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio’da önemli bir eksik bulunmuyor. AZ Alkmaar cephesinde ise Zinho Vanheusden’in sakatlığı devam ediyor.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Matteo Cancellieri, Pedro.

AZ Alkmaar’ın ilk 11’i Belli mi?

AZ Alkmaar’ın muhtemel kadrosu: Mathew Ryan, Yukinari Sugawara, Pantelis Hatzidiakos, Milos Kerkez, Wouter Goes, Tijani Reijnders, Vangelis Pavlidis, Jesper Karlsson, Djordje Mihailovic, Sven Mijnans, Jens Odgaard.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan ve son olarak lideri mağlup etmeyi başaran Lazio, UEFA Konferans Ligi’nde ise çıktığı 2 maçta yenilgi yaşamadı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Sarri’nin öğrencileri, Çeyrek Final yolunda iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve AZ Alkmaar karşısında ilk maçı kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio ilk yarıyı Pedor’nun golüyle 1-o önde kapattı. Ev sahibi ilk yarıda oyunun tek hakimi olmayı başarırken, konuk ekip AZ Alkmaar ise ikinci yarıda harika bir geri dönüşle, galip gelmeyi başardı.