UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Sivasspor İddaa Tahmini 09.03.2023

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Sivasspor deplasmanda, Fiorentina’ya konuk olacak. Mücadeleyi saat 23.00’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Fiorentina ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fiorentina galibiyetinin 1.36, beraberlik tercihinin 4.75, Sivasspor galibiyetinin ise 9.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Braga’yı Elediler

Fiorentina, bildiğimiz gibi Konferans Ligi’nde temsilcimiz Başakşehir ile aynı grupta yer almıştı. Lider Başakşehir’in ardından grubu 2. Sırada tamamladılar ve son 16 play off turuna katılmaya hak kazandılar. Braga’yı her iki maçta da mağlup eden Mor Menekşeler, adını son 16 turuna yazdırdı ve temsilcimiz Sivasspor’un rakibi oldu. İtalya Serie A’da ise geçtiğimiz hafta sonu Artemio Franchi’de Milan’ı 2-1 ile geçen Fiorentina’da moraller yerinde. Sivasspor maçı öncesinde Fiorentina’da Aleksa Terzic’in sakatlığı var.

Sivasspor Sürpriz Peşinde

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Fatih Karagümrük deplasmanında 4-3 kaybettiler. Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren Yiğidolar, Konferans Ligi’nde ise bu hafta Fiorentina’ya konuk olacak. Konferans Ligi grubunda 11 puan toplayan ve grubunu lider tamamlayan Rıza Çalımbay’ın ekibi, bu sezon Konferans Ligi’nde tek mağlubiyetini Ballkani’ye karşı almıştı. Sivasspor’un turun favorisi olmadığı aşikar bir durum. Fiorentina karşısında da işleri çok zor.

Fiorentina – Sivasspor Maç Bilgileri

Fiorentina – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Aleksa Terzic’in sakatlığı var.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Giacomo Bonaventura, Sofyan Amrabay, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

İddaa Tahmini

Sivasspor, Konferans Ligi grubunda 11 puan toplamış ve grubunu lider tamamlamıştı. CFR Cluj ile gruptan çıkmayı başardılar. Fiorentina ise temsilcimiz Başakşehir’in ardından grubunu 2. Sırada tamamlayarak son 16 play off turuna kaldı. Bu turda Braga’yı elediklerini belirtelim. Öte yandan Serie A’da hafta sonu Milan’ı 2-1 ile geçen Fiorentina’da moraller yerinde. Fiorentina turun net favorisi. Artemio Franchi’de Sivasspor karşısında net bir galibiyet almalarını bekliyorum. En az 3 gol bulurlar.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.55

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina tek golle güldü. Sivasspor’u Artemio Franchi’de 1-0 mağlup ettiler ve avantajı kaptılar.