UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Gent Başakşehir Bahis Tahmini 09.03.2023

UEFA Konferans Ligi son 16 turu heyecanı devam ediyor. Başakşehir deplasmanda, Gent’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Gent ile Başakşehir takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Gent galibiyetine 2.05, beraberlik tercihine 3.50, Başakşehir galibiyetine ise 3.50 verildiğini görüyoruz.

Gent Avantaj Peşinde

Gent, UEFA Konferans Ligi’nde F Grubunda yer almıştı. Shamrock, Djurgarden ve Molde’nin bulunduğu grubu 2. Sırada tamamlayan Belçika ekibi, adını son 16 play off turuna yazdırmayı başardı. Bu turda Azerbaycan’ın Karabağ takımını penaltı atışları ile mağlup eden Gent, son 16 turunda ise temsilcimiz Başakşehir ile eşleşti. Belçika Ligi’nde ise Şampiyonluk play off umutlarını sürdüren Gent, geçen hafta Anderlecht’i tek golle 1-0 mağlup ederek moral buldu. Maç öncesinde Gent’de Darko Lemajic ve Tarik Tissaoudali sakat olan isimler.

Başakşehir Reaksiyon Göstermeli

Başakşehir, UEFA Konferans Ligi’nde A Grubunda yer aldı. Grupta Fiorentina, Hearts ve Rigas Skola karşısında 13 puan toplayan Emre Belözoğlu’nun ekibi gruptan lider olarak çıktı ve doğrudan son 16 turuna adını yazdırdı. Süper Lig’de ise son dönemde kötü sonuçlar almaya başlayan Başakşehir, son 2 Süper Lig maçını da kaybetti. Konferans Ligi’nde son 16 turunda Belçika ekibi Gent ile karşı karşıya gelecekler. Başakşehir’in son dönemde gösterdiği Kayserispor ve Başakşehir maçlarındaki performans ile buradan avantajlı bir skor ile dönmesi pek kolay değil. Başakşehir’in reaksiyon göstermesi şart.

Gent – Başakşehir Maç Bilgileri

Gent – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele KAA Gent Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gent’de Darko Lemajic ve Tarik Tissaoudali sakat olan isimler.

Gent'in ilk 11’i Belli mi?

Gent’in muhtemel kadrosu: Paul Nardi, Kamil Pitkowski, Michael Ngadeu, Jordan Torunarigha, Nurio Fortuna, Julien De Sart, Hong Hyeon Seok, Matisse Samoise, Sven Kums, Gift Emmanuel Orban, Hugo Cuypers

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima Daniel Aleksic, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

Başakşehir, son 2 resmi maçında da gol atamatan mağlup oldu. Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında hiç güven vermediler. Gent, son 16 play off turunda Karabağ’ı penaltılar geçerek Başakşehir’in rakibi oldu. Başakşehir, Avrupa maçlarında bu sezon sadece Fiorentina’ya kaybetti. Gent, savunması sorunlu bir takım ama hücumda üretkenler. Başakşehir’de artık reaksiyon göstermeli. Belçika’da her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Gent deplasmanında 1-1 berabere kalarak tur umutlarını İstanbul’a taşıdılar.