İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Lazio İddaa Tahmini 11.03.2023

11 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te, Bologna ile Lazio karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi 26. hafta mücadelesi, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bologna galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.25, Lazio galibiyetine ise 2.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92. KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Bologna Üst Sıraları Bırakmadı

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 25 haftayı 10 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Bologna, 35 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Üst sıraları bırakmayan ve son 13 haftaya girilirken Avrupa umutlarını korumayı başaran Thiago Motta’nın öğrencileri, Sampdoria ve İnter engellerini 3’er puanla geçmeyi başarırken, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Torino deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Maç boyunca pozisyon bulmakta zorlanan Bologna, hücum hattında ise önemli açıklar verdi. İlk yarıda kabus gibi bir savunma performansı sergileyen ev sahibi, devre arasına 1-0 geride girdi ve ikinci yarıda skoru çeviremedi. Sahasında Lazio’yu konuk edecek olan Bologna, tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Lazio 3’te 3 Yaptı

Lazio, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Son 16 Turu’nun ilk maçında AZ Alkmaar’ı sahasında konuk eden Sarri ve öğrencileri, ilk yarıyı 1-0 önde kapatırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı. Sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, tur şansını zora soktu. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider Napoli’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Lazio, rakibinin 8 maçlık yenilmezlik serisine son vermeyi başarırken, aynı zamanda rakibine bu sezonki ilk iç saha mağlubiyetini yaşattı. Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanmayı başaran Lazio, 48 puanla 3. sırada yer alıyor. Son haftalarda harika performanslar sergileyen konuk ekip, Konferans Ligi dönüşünde galibiyetlerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Bologna – Lazio Maç Bilgileri

Bologna – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da önemli bir eksik bulunmuyor. Lazio cephesinde ise Ciro Immobile’nin sakatlığı bulunuyor. Marusic ise kart cezalısı.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Stefan Posch, Jhon Lucumi, Gary Medel, Nicolas Dominguez, Andrea Cambiaso, Roberto Soriano, Lewis Ferguson, Denso Kasius, Nikola Moro, Riccardo Orsolini.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Mattia Zaccagni, Matteo Cancellieri, Marcos Antonio.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır galip gelmeyi başaran ve geçtiğimiz hafta lider Napoli’ye sezonun ilk iç saha mağlubiyetini tattıran Lazio, galibiyetlerine Bologna deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.16

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna ve Lazio, haftayı 1’er puanla kapattı. İki takımda gol yollarında etkili olmayı başaramazken, mücadele golsüz beraberlikle sona erdi.