İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Liverpool İddaa Tahmini 11.03.2023

İngiltere Premier Lig’de ilk 4 umutlarını arttıran Liverpool deplasmanda, Bournemouth’un konuğu olacak. Mücadele saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Bournemouth ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Bournemouth kazanır 7.00, beraberlik 4.90, Liverpool kazanır ise 1.46 olarak açıklanmış.  

Bournemouth Son Sırada

Bournemouth, Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de lider Arsenal’a konuk olan Bournemouth, karşılaşmadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2-0 öne geçtikleri maçtan puansız ayrıldılar. Southampton’ın gerisine düşen Bournemouth, Premier Lig’de son sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise Vitality’de Liverpool ile karşılaşacaklar. Maç öncesinde Bournemouth’da Matias Vina, Junior Stanislas, Ilya Zabarnyi ve David Brooks’un sakatlıkları devam ediyor. 

Liverpool’dan Tarihi Galibiyet 

Liverpool, geçtiğimiz hafta sonu Anfield’da tarihi bir galibiyet elde etti. Manchester United’ı konuk eden Jurgen Klopp’un öğrencileri, karşılaşmayı 7-0 kazandı ve tüm dikkatleri üzerine çekti. Formda rakibine karşı altın değerinde bir 3 puan alan Liverpool, Premier Lig’de ilk 4 umutlarını da sürdürüyor. 3. sıradaki Tottenham ile aradaki puan farkını 3’e indirdiler. Üstelik Liverpool’un 1 maçı da eksik. Bu hafta Bournemouth’a konuk olacak Liverpool’da Thiago, Luis Diaz, Naby Keita ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor. 

Bournemouth – Liverpool Maç Bilgileri

Bournemouth – LiverpoolMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Matias Vina, Junior Stanislas, Ilya Zabarnyi ve David Brooks’un sakatlıkları devam ediyor. Liverpool’da Thiago, Luis Diaz, Naby Keita ve Arthur’un sakatlıkları sürüyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Mark Travers, Lloyd Kelly, Chris Mepham, James Hill, Jordan Zemura, Jefferson Lerma, Adam Smith, Jaidon Anthony, Lewis Cook, Ryan Christie, Dominic Solanke

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Trent Alexander Arnold, Virgil Van Dijk, Joel Matip, Andrew Robertson, Fabinho, Jordan Henderson, Stefan Bajcetic, Darwin Nunez, Cody Gakpo, Mohamed Salah

İddaa Tahmini

Bournemouth, Premier Lig’de düşme hattında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Emirates’de lider Arsenal’a 3-2 kaybettiler. Bu yenilginin ardından son sıraya gerilediklerini belirtelim. Son 10 maçta ise sadece 1 galibiyeleri var. Liverpool ise Anfield’da geçen hafta farka gitti. Manchester United’ı 7-0 mağlup ederek tarihi bir galibiyet aldılar. ilk 4 umutlarını da ciddi şekilde arttıran Liverpool’da yüzler gülüyor. Bu hafta Viltality’de konuk olacakları Bournemouth karşısında da kazanmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…