UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Avusturya Estonya İddaa Tahmini 27.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri F Grubu 2. Maçında, Avusturya ile Estonya karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve Bets10 sitesinden izlenebilecek.

AvusturyaEstonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Avusturya kazanır 1.19, beraberlik 7.10, Estonya kazanır ise 22.00 olarak açıklanmış.

Avusturya’dan 4 Gollü Galibiyet

Avusturya, grubun ilk maçında karşı karşıya geldiği Azerbaycan’ı farklı geçerek 3 puanın sahibi oldu. Azerbaycan’ı 4-1 mağlup eden Ralf Ragnick’in öğrencileri ilk maçlar sonunda grupta liderliğe oturdu. Azerbaycan’a karşı maçın başından sonuna dek üstün oynayan Avusturya’da Marcel Sabitzer, galibiyetin baş mimarıydı. Özellikle Sabitzer’in attığı frikik golü ise görülmeye değerdi. Grubun 2. maçında ise Estonya’yı konuk edecek Avusturya’dan yine rahat bir galibiyet bekleniyor.

Estonya’nın İşi Zor

Estonya, grupta bu hafta ilk maçına çıkacak. Avusturya deplasmanında sürpriz arayacaklar. Geçtiğimiz Cuma günü grupta maç oynamayan tek takım Estonya idi. Estonya, EURO 2024 Avrupa Elemeleri F Grubunun en zayıf 2 takımından biri olarak gösteriliyor. Kadro kaliteleri Avusturya’nın çok gerisinde. Bu deplasmanda da puan alma şanslarını son derece düşük görüyorum. Maç öncesinde Estonya’da önemli bir eksik bulunmadığını da belirtelim.

Avusturya – Estonya Maç Bilgileri

Avusturya – Estonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bets10 sitesinden Türkiye saati ile 21.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ernst Happel Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Avusturya’nın 11’i Belli mi?

Avusturya’nın muhtemel kadrosu: Heinz Lindner, Maximillian Wöber, Stefan Posch, David Alaba, Philipp Lienhart, Xaver Schlager, Nicolas Seiwald, Marcel Sabitzer, Christoph Baumgartner, Marko Arnautovic, Junior Adamu

Estonya'nın 11’i Belli mi?

Estonya’nın muhtemel kadrosu: Karl Jakob Hein, Marten Kuusk, Artur Pikk, Vlasiy Sinyavskiy, Maksin Paskotsi, Nikita Baranov, Rocco Shein, Konstantin Vassiljev, Mattias Kait, Henrik Ojamaa, Rauno Sappinen

İddaa Tahmini

Avusturya grubun ilk maçında net bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Azerbaycan’ı 4-1 mağlup eden Avusturya, EURO 2024 Avrupa Elemeleri grubuna 3 puan ile başlamış oldu. Marcel Sabitzer önderliğinde 3 puanı alan Avusturya, Estonya karşısında da maçın net favorisi. Estonya’nın grupta ilk maçına çıkacağını belirtelim. Cuma günü grupta maç oynamayan tek takımdılar. Avusturya’ya karşı da sürpriz yapabilme şanslarını oldukça az görüyorum. Avusturya, Sabitzer önderliğinde yine rahat bir galibiyet alarak 3 puanı kapar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.16

intobet Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.50

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Estonya, ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçta puan alamadı. Avusturya deplasmanında 2-1 kaybettiler.