UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

İsveç Azerbaycan Bahis Tahmini 27.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri F Grubu heyecanı devam ediyor. Azerbaycan deplasmanda, İsveç’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

İsveç ile Azerbaycan zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İsveç galibiyetinin 1.18, beraberlik tercihinin 7.20, Azerbaycan galibiyetinin ise 25.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İsveç Hücumda Etkisiz Kaldı

İsveç, EURO 2024 Avrupa Elemelerine farklı bir mağlubiyet ile başladı. Grubun ilk maçında Friends Arena’da Belçika’yı konuk eden Janne Andersson’un ekibi sahadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kötü bir performans gösteren İsveç, özellikle hücumda çok etkisizdi. Öte yandan Romelu Lukaku’ya karşı da hiçbir önlem alamadılar. Grubun 2. maçında ise Azerbaycan’ı konuk edecek olan İsveç, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde İsveç’de önemli bir eksik yok.

Azerbaycan Mağlup Oldu

Azerbaycan’da EURO 2024 Avrupa Elemelerine mağlubiyet ile giriş yapan takımlardan biriydi. Grubun ilk maçında Avusturya deplasmanına konuk olan Azerbaycan, rakibine 4-1 mağlup oldu. Marcel Sabitzer’e karşı hiçbir önlem alamadılar ve grubun ilk maçından puansız ayrıldılar. Azerbaycan’ın gruptaki diğer bir takım olan Estonya ile en zayıf 2 halka olarak gösterildiğini belirtelim. Grubun 2. maçında İsveç’e konuk olacak Azerbaycan’ın yine puan alma ihtimali zor gözüküyor.

İsveç – Azerbaycan Maç Bilgileri

İsveç – Azerbaycan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Friends Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

İsveç’in ilk 11’i Belli mi?

İsveç’in muhtemel kadrosu: Robin Olsen, Martin Olsson, Victor Lindelöf, Ludwig Ausgustinsson, Joakim Nilsson, Viktor Claesson, Albin Ekdal, Emil Forsberg, Kristoffer Olsson, Dejan Kulusevski, Alexander Isak

Azerbaycan'ın ilk 11’i Belli mi?

Azerbaycan’ın muhtemel kadrosu: Şahruddin Mahammadaliyev, Bahlul Mustafazade, Badavi Guseynov, Abbas Hüseynov, Elvin Cagerquliyev, Hojatollah Haghverdi, Emin Makhmudov, Eddy Israfilov, Filip Ozobic, Ozan Can Kökçü, Renat Dadashov

İddaa Tahmini

İsveç, gruba mağlubiyet ile başladı. İlk maçta konuk ettikleri Belçika karşısında sahadan 3-0’lık yenilgi ile ayrıldılar. Kötü bir performans gösteren Janne Anderson’un ekibi mağlubiyeti hak etti. Romelu Lukaku’yu marke etmekte çok zorlandılar. Azerbaycan’da ilk maçını kaybetti. Konuk oldukları Avusturya deplasmanında 4-1 mağlup oldular. Estonya ile beraber grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyorlar. İsveç’in rahat kazanması gereken bir maç. Azerbaycan karşısında farklı kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.18

Bets10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 2.50

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İsveç gol olup yağdı. Azerbaycan’ı 5 golle geçerek 3 puanın sahibi oldular.