UEFA Euro 2024 iddaa tahminleri ve analizleri

Galler Letonya Bahis Tahmini 28.03.2023

EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubu 2. Maçında, Galler ile Letonya karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 21.45’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Galler ve Letonya arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galler kazanır 1.23, beraberlik 7.70, Letonya kazanır ise 20.00 olarak açıklanmış. 

Galler 1 Puanı Kurtardı

Galler, grubun ilk maçında sürpriz bir sonuç elde etti. Grubun favorisi olarak gösterilen Hırvatistan’a konuk olan Robert Page’in ekibi mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Uzatma dakikalarında bulduğu golle 1 puanı kurtaran Galler, grubun 2. maçında ise Letonya’yı konuk edecek. Hırvatistan karşısında rakip kalede buldukları tek isabetli şutları golle sonuçlandı. Letonya karşısında ise maçın net favorisi olduklarını belirtelim. Maç öncesinde Galler’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Letonya İlk Maçına Çıkıyor

Letonya, EURO 2024 Avrupa Elemeleri D Grubunda ilk maçına çıkacak. Geçtiğimiz Cumartesi günü grupta maç oynamayan tek takım Letonya idi. Grubun ilk maçında ise Galler’in konuğu olacaklar. Letonya, grubun en zayıf halkası olarak gösteriliyor. Ermenistan ile muhtemelen son 2 sırayı paylaşacaklar. Galler’e konuk olacak Letonya’da öneml bir eksik bulunmadığını da belirtelim.

Galler – Letonya Maç Bilgileri

Galler – Letonya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacağını ve mücadelenin saat 21.45’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Cardiff City Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Galler'in ilk 11’i Belli mi?

Galler’in muhtemel kadrosu: Danny Ward, Ben Davies, Chris Mepham, Joe Rodon, Ethan Ampadu, Neco Williams, Harry Wilson, Aaron Ramsey, Connor Roberts, Daniel James, Kieffer Moore

Letonya'nın ilk 11’i Belli mi?

Letonya’nın muhtemel kadrosu: Pavels Steinbors, Vladislav Sorokins, Daniels Balodis, Antonijs Cernomordijs, Kristers Tobers, Vladislav Gutkovskis, Janis Ukaunieks, Roberts Savalnieks, Arturs Zjuznis, Roberts Uldrisis, Andrejs Ciganiks

İddaa Tahmini

Galler’de moraller yerinde. Geçtiğimiz Cumartesi günü Hırvatistan deplasmanına konuk olan Robert Page’in ekibi mücadeleden 1 puan ile ayrılmayı başardı. Uzatma dakikalarında buldukları golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Galler, grubun 2. Maçında konuk edeceği Letonya karşısında maçın net favorisiler. Letonya ise grupta ilk maçına çıkıyor. Ermenistan ile beraber grubun zayıf halkaları olarak gösteriliyorlar. Galler’e karşı direnmeleri zor. Galler’den farklı bir galibiyet bekliyorum. Letonya’yı en az 2 farkla mağlup ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.44

intobet Oranı: H1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Galler tek golle 3 puanı kaptı. Letonya’yı 1-0 mağlup ettiler ve ilk 2 maçta 4 puan topladılar.