UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica İnter Maç Tahmini 11.04.2023

Benfica sahasında İnter‘i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu‘nun ilk maçı, 11 Nisan Salı akşamı Türkiye saati ile 22.00’de sahne alacak. Mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleme şansına sahipsiniz.

Bets10, Benfica galibiyetine 2.17, beraberliğe 3.35, İnter galibiyetine ise 3.68 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.90, beraberliğe 2.92, konuk ekibe ise 3.01 oran veriyor. Bets10 sitesi tarafından açılan özel oranları incelediğimizde, karşılaşmada Karşılıklı Gol Var seçeneği 10.00 oran kazandırıyor.

Benfica Sezona Damga Vuruyor

Portekiz Premier Ligi’nde adım adım şampiyonluğa yürüyen Benfica, bitime 7 hafta kala en yakın rakibinin 7 puan üzerinde yer alırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmaya devam etti. Roger Schmidt ve öğrencileri, devler sahnesinde bu sezon 8 maçta mağlubiyete yer vermedi ve Çeyrek Final biletini cebine koymayı başardı. H Grubu’ndan lider çıkmayı başaran ev sahibi, 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puan topladı ve PSG’yi geçerek, liderlik ipini göğüsledi. Son 16 eşleşmesinde ise Club Brugge engelini zorlanmadan geçen Benfica, Roger Schmidt önderliğinde bu sezon iki kulvarda birden harika bir performans grafiği ortaya koydu. Rotasını büyük ölçüde Şampiyonlar Ligi’ne çeviren Benfica, İnter karşısında namağlup performansını sürdürmek istiyor.

İnter Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde üst üste puan kayıpları yaşayan İnter, şampiyonluk hayallerine büyük ölçüde veda etti. Milli ara dönüşünde galibiyete hasret kalan İnzaghi ve öğrencileri, son 4 haftayı 3 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Ligden umudunu kesen konuk ekip, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çevirdi. Devler sahnesinde ise 8 maçı 4 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktılar. C Grubu’nu lider Bayern Münih’in ardından 2. sırada tamamlayan İnter, Son 16 eşleşmesinde ise Porto engelini toplamda 1-0’lık skorla geride bıraktı. Özellikle rövanş maçı konuk ekip için kabusa dönüşürken, son dakikalarda zor anlar yaşayan İnter, şans eseri kalesini gole kapattı ve tur biletini cebine koydu. İnter iki kulvarda birden uzun süredir iyi bir performans sergileyemedi.

Benfica – İnter Maç Bilgileri

Benfica – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica cephesinde Mihailo Ristic ve Goncalo Guedes sakatlıkları bulunuyor. İnter’de ise Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı devam ediyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos.

İnter'in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin namağlup takımları arasında yer alan Benfica, Roger Schmidt önderliğinde rüştünü ispatladı. Başarının tesadüf olmadığını üst üste galibiyetlerle bizlere gösteren Portekiz Premier Ligi’nin lideri, ilk maçı kazanmak istiyor. İnter ise Serie A Ligi’nde kaçan şampiyonluğun ardından, rotasını devler sahnesine çevirdi ve Portekiz deplasmanından avantajla dönmek istiyor. İki güçlü kadronun mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter deplasmandan rahat bir galibiyetle döndü. Şampiyonlar Ligi’nde tur kapısını aralamayı başaran İnter, 2 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, kalesinde gol geçit vermedi.