UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Bayern Münih Maç Tahmini 11.04.2023

11 Nisan Salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu kapsamında, Manchester City ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan dev maç, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Devler sahnesinde yoluna namağlup devam eden iki takımın mücadelesinde Bets10, Manchester City galibiyetine 1.77, beraberliğe 4.14, Bayern Münih galibiyetine ise 4.47 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesinin mücadele için açtığı özel oranlar ile KGVAR ve 2.5 ÜST seçeneğine 10.00 oran verildiğini belirtelim.

Manchester City Şampiyonluk İddiasında

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin namağlup takımları arasında yer alan Manchester City, Çeyrek Final Turu’na kadar mağlubiyete yer vermedi. G Grubu’nda 6 maçtan 4 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran Pep ve öğrencileri, liderlik ipini göğüsledi. Son 16 Turu’nda eşleştikleri Leipzig karşısında ise deplasmandan alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, iç sahada 7-0’lık müthiş bir galibiyetle tur atlamayı başardılar. 8 maçta tam 22 gol bulan ekip, kalesinde ise sadece 3 gole izin verdi. İngiltere Premier Lig’de ise liderin puan kaybettiği haftada Southampton’ı deplasmanda 4-1 mağlup etmeyi başaran Manchester City, son 5 maçının tamamını kazanırken, 1 maç eksiğie rağmen, lider ile puan farkını 6’ya indirmeyi başardı. Arsenal’ı sahasında konuk edecek olan Manchester City, tüm maçlarını kazanması halinde, iki kulvarda birden şampiyonluğunu ilan edecek.

Bayern Münih Cephesinde Tuchel Etkisi

Bayern Münih cephesinde Tuchel dönemi galibiyetlerle devam ediyor. Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybeden Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmasına rağmen, Nagelsmann ile yollarını ayırdı. Devler sahnesine 8’de 8 yaparak damga vurmayı başaran konuk ekip, tüm maçlarını kazanmasının yanı sıra, 7 maçta kalesini gole kapatarak galip geldi. 8 maçta 21 gol bulan Bayern Münih kalesinde ise 2 gole izin verdi. Milli ara dönüşünde göreve Tuchel’i getiren Bayern Münih, yeni hocasıyla ilk maçına Der Klasikker’de çıkarken, Dortmund’un ellerinden liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Geçtiğimiz hafta ise Freiburg karşısında kazanarak, son 7 haftaya lider girmeyi başardılar. Yeni hocasıyla kazanmaya devam eden ekip, etkisin devler sahnesinde sürdürmek istiyor. Tüm maçlarını kazanan Bayern Münih, PSG’yi Son 16 Turu’nda elemesinin ardından, galibiyetlerine Manchester City karşısında devam etmek istiyor.

Manchester City – Bayern Münih Maç Bilgileri

Manchester City – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor. Bayern Münih’te ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Choupo Moting.

İddaa Tahmini

Manchester City, devler sahnesinde mağlubiyete yer vermedi. İki kulvarda birden Pep ve öğrencileri, şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final Turu’na kadar en iyi performans grafiğini ortaya koyan Bayern Münih ise 8’de 8 yaparak devler sahnesine damga vurdu. Harika performanslar sergileyen iki takımında, mücadelede skor üreteceğini ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City iç saha avantajını harika kullandı ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde rakibi Bayern Münih’e ilk mağlubiyetini yaşattı. Pep ve öğrencileri 3 golle ilk maçı kazanırken, Alman devine gol şansı dahi tanımadı ve tur kapısını araladı.