UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Bayern Münih İddaa Tahmini 11.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Bayern Münih deplasmanda, Manchester City’nin konuğu olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Manchester City Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.79, beraberlik 4.10, Bayern Münih kazanır ise 4.38 olarak açıklanmış. Bu dev mücadelede Bets10 sitesinin özel oranı ile en az 3 gol olur ve her iki takımda skor üretir seçeneğinin oranının 10.00 olduğunu belirtelim.

Manchester City’de Moraller Arttı

Manchester City, Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Southampton’ı 4 golle geçti. Erling Haaland önderliğinde net bir galibiyet alan Manchester City’de şampiyonluk umutları iyice arttı diyebiliriz. Lider Arsenal’ın puan kaybettiği haftada kazandılar ve puan farkı 6’ya indi. Üstelik Manchester City’nin 1 maçı eksik. Pep Guardiola’nın ekibi bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Bayern Münih’i konuk edecek. Son 16 turunda Leipzig’i 1-1 ve 7-0’lık skorlar ile eleyen Manchester City, Bayern Münih karşısında da ilk maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor.

Bayern Münih Zorlandı

Bayern Münih, geçtiğimiz hafta sonu Almanya Bundesliga’da tek golle kazandı. De Light’in ikinci yarıa attığı harika golle 1-0 kazandılar ve Freiburg karşısında 3 puanı kaptılar. Borussia Dortmund’un kazandığı haftada hata yapmamaları önemliydi. Thomas Tuchel’in göreve gelişinin ardından Bundesliga’da 2 maçını kazanan Bayen Münih, Almanya Kupası’nda Freiburg’a kaybederek kupaya veda etmişti. Şampiyonlar Ligi’nde ise son 16 turunda PSG’i iki maçta da mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, çeyrek finale adını yazdırdı ve Manchester City’nin rakibi oldu. Maç öncesinde Bayern Münih’de önemli bir eksik yok.

Manchester City – Bayern Münih Maç Bilgileri

Manchester City – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platforumdan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Phil Foden’ın sakatlığı devam ediyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Alphonso Davies, Matthis De Light, Dayot Upamecano, Joao Cancelo, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Jamal Musiala, Leroy Sane, Choupo Moting

İddaa Tahmini

Manchester City, son 16 turunda karşı karşıya geldiği Leipzig’i rövanş maçın farklı geçerek tur atlamıştı. 1-1’in rövanşında Etihad’da rakibini 7-0 mağlup ettiler ve çeyrek finale çıktılar. Son haftalara Premier Lig’de de iyi sonuçlar alıyorlar. Bayern Münih ise Tuchel yönetiminde Almanya Kupası’na veda etti ama hafta sonu Freiburg’u bu kez Bundesliga’da mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Son 16 turunda PSG’i iki maçta da mağlup ederek çeyrek finale çıktılar. Rakip bu kez Manchester City. Guardiola’nın öğrencileri ilk maçın favorisi. İlk maçta Bayern Münih’i mağlup ederek avantajı eline geçirirler.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.61

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United rahat bir galibiyet aldı. Bayern Münih engelini 3-0 ile geçtiler ve yarı finale göz kırptılar.