UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Benfica İnter İddaa Tahmini 11.04.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Benfica ile İnter karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de start alacak mücadele EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Benfica ile İnter zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Benfica galibiyetinin 2.19, beraberlik tercihinin 3.35, İnter galibiyetinin ise 3.63 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinin özel oranları ile bu karşılaşmada gol var tercihine 10.00 oran veriliyor.

Benfica Dikkat Çekti

Benfica, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. PSG’nin yer aldığı grubu namağlup lider bitirdiler ve son 16 turuna adını yazdırmayı başardılar. Son 16 turunda ise Belçika’nın Club Brugge takımını iki maçta da mağlup eden Roger Schmidt’in öğrencileri, çeyrek finale yükseldi ve İnter’in rakibi oldu. Geçen hafta Portekiz Liga NOS’da alınan Porto mağlubiyeti ile moraller biraz düştü ama Şampiyonlar Ligi farklı bir arena ve Benfica’dan reaksiyon bekleniyor. Maç öncesinde Benfica’da Mihailo Ristic ve Goncalo Guedes sakat olan isimler.

İnter’in İşi Zor

İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon C Grubunda yer almıştı. Barcelona, Bayern Münih ve Viktoria Plzen’in yer aldığı grubu 10 puan ile 2. Sırada tamamladılar. Son 16 turunda Porto ile eşleşen Simone İnzaghi’ni ekibi ilk maçı 1-0 kazanarak avantajı eline geçirdi. Rövanş maçında Dragao’da golsüz berabere kaldılar ve turu geçmeyi başardılar. Çeyrek finalde ise bir diğer Portekiz temsilcisi olan Benfica ile karşılaşacaklar. Son dönemde İtalya Serie A’da da kötü sonuçlar alan İnter, hiç güven vermiyor. Geçen hafta ligde Salernitana deplasmanında da kazanamadılar. Benfica maçı öncesinde İnter’de Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı sürüyor.

Benfica – İnter Maç Bilgileri

Benfica – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Da Luz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica’da Mihailo Ristic ve Goncalo Guedes sakat olan isimler. İnter’de Hakan Çalhanoğlu’nun sakatlığı sürüyor.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odysseas Vlachodimos, Alejandro Grimaldo, Felipe Morato, Nicolas Otamendi, Gilberto, Fredrik Aursnes, Florentino Luis, Joao Mario, Rafa Silva, Diogo Goncalves, Gonçalo Ramos

İnter'in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Henrik Mkhitaryan, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Benfica, geçtiğimiz hafta ligde Porto’yu konuk etti ve rakibine 2-1 kaybetti. Önde oldukları maçı kaybederek yarışta yara aldılar. Puan farkı da 7’ye indi. Şampiyonlar Ligi’nde ise bir önceki turda Club Brugge’u eleyen Benfica, çeyrek finalde İnter ile eşleşti. İnter ise son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Serie A’da yarıştan kotular. İlk 4 şansları bile tehlikeye girdi. Şampiyonlar Ligi’nde bir önceki turda Porto’yu eleyerek çeyrek finale çıktılar. Reaksiyon göstermeleri şart. Da Luz’da gollü bir maç beklentim var. Hem Benfica hem de İnter gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica adına vasat bir maç oldu. İnter’e ilk maçta 2-0 kaybettiler ve tur şansını zora soktular.