UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Feyenoord Roma İddaa Tahmini 13.04.2023

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında, Feyenoord ile Roma karşı karşıya gelecek. Saat 19.45’de başlayacak mücadelenin EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Feyenoord Roma arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Feyenoord kazanır 2.35, beraberlik 3.25, Roma kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinin açmış olduğu özel oran ile ‘karşılıklı gol var’ seçeneğine 10.00 oran verilmekte.

Feyenoord Şampiyonluğa Koşuyor

Feyenoord, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımı ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Arne Slot’un öğrencileri, rövanş maçını De Kuip’de 7-1 kazandı ve turu geçen taraf oldu. Bu sezon Hollanda Eredivisie’de de dikkat çeken Feyenoord, şampiyonluğun en güçlü adayı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Waalwijk’i 5 golle geçtiler. En yakın takipçisi Ajax’ın tam 8 puan önünde liderliğini devam ettiriyorlar. Avrupa Ligi çeyrek final maçında De Kuip’de Roma’yı konuk edecek Feyenoord’da Quinten Timber ve Justin Bijlow sakat olan isimler.

Roma Adına Zor Maç

Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde bir önceki turda Real Sociedad ile karşı karşıya gelmişti. Son 16 turunda Real Sociedad’ı ilk maçta 2-0 mağlup eden Jose Mourinho’nun ekibi avantajı eline geçirdi. Rövanş maçında ise Anoeta’da golsüz berabere kalarak turu geçen taraf oldular. İtalya Serie A’da ise son 2 maçını kazanan Roma, 3. sıraya kadar yükseldi. Avrupa Ligi çeyrek finalinde ise Hollanda’nın Feyenoord takımına konuk olacaklar. Roma’yı De Kuip’de son derece zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Roma’da Rick Karsdorp’un sakatlığı var.

Feyenoord – Roma Maç Bilgileri

Feyenoord – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De Kuip Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord’da Quinten Timber ve Justin Bijlow sakat olan isimler. Roma’da Rick Karsdorp’un sakatlığı var.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Timon Wellenreuther, Lutsharel Geertruida, Quilindschy-Hartman, David Hancko, Orkun Kökçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Mats Wieffer, Igor Paixao, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez

Roma'nın ilk 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Diego Llorente, Gianluca Mancini, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Georginio Wijnaldum, Nicola Zalewski, Stephan El Shaarawy, Paulo Dybala, Tammy Abraham

İddaa Tahmini

Feyenoord, Avrupa Ligi son 16 turunda Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk takımını elemeyi başarmıştı. İlk maçı 1-1 tamamalayan Feyenoord, rövanş maçını De Kuip’de 7-1 kazanarak turu geçti. Roma ise Real Sociedad karşısında ilk maçta aldığı galibiyet ile turu geçen taraf oldu. Roma’da 2-0 kazanan Mourinho’nun ekibi, Anoeta’da golsüz berabere kaldı ve çeyrek finale yükseldi. Taraf bahsi açısından gerçekten zor bir maç. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Feyenoord’un bu sezon bol gollü maçlar izlettirdiğini biliyoruz. De Kuip’de her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Feyenoord ilk maçta kazanan taraf oldu. İkinci yarıda buldukları golle Roma’yı 1-0 mağlup ettiler.