UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Sevilla İddaa Tahmini 13.04.2023

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Sevilla, Manchester United deplasmanında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 22.00’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Manchester United ile Sevilla zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.43, beraberlik tercihinin 4.80, Sevilla galibiyetinin ise 8.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United’da Önemli Eksik

Manchester United, UEFA Avrupa Ligi’nin favorilerinden biri olarak gösteriliyor. Son 16 turunda İspanya’nın Real Betis takımı ile karşı karşıya gelen Manchester United, ilk maçta rakibini 4-1 ile geçmişti. Rövanş maçını ise Benito Villamarin’de 2-1 kazanarak turu geçmeyi başardılar. Çeyrek finalde ise rakip Sevilla oldu. Premier Lig’de ise geçen hafta Everton’ı konuk eden Kırmızı Şeytranlar, rakibini 2-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını korudu. Old Trafford’da Sevilla’yı konuk edecek olan Manchester United, maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Alejandro Garnacho, Donny Van De Beek ve Marcus Rashford sakat olan isimler.

Sevilla’dan Olumlu Sinyaller

Sevilla, UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 turunda temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşmıştı. Ramon Sanchez Pizjuan’da ilk maçta rakibini 2-0 mağlup eden Sevilla, Kadıköy’deki maçı ise 1-0 kaybetti. Bu mağlubiyete rağmen turu geçmeyi başardılar. La Liga’daki kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine giden Sevilla’da takımın başına Jose Luis Mendilbar getirildi. Yeni hocası ile 2 La Liga maçında 4 puan toplayan Sevilla, biraz olsun moral buldu. Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalde Manchester United’în konuğu olacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United – Sevilla Maç Bilgileri

Manchester United – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Alejandro Garnacho, Donny Van De Beek ve Marcus Rashford sakat olan isimler. Sevilla’da Marcao, Karim Rekik ve Papu Gomez’in sakatlıkları bulunuyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Antony, Wout Weghorst

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Jesus Navas, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Manchester United, Avrupa Ligi’nde son 16 turunda Real Betis karşısında turu rahat geçmişti. İki maçta da rakibini mağlup etmeyi başardılar ve çeyrek finalde Sevilla ile eşleştiler. Sevilla’nın ise son 16 turunda Fenerbahçe’yi elediğini belirtelim. İlk maçı 2-0 kazanana Sevilla, rövanş maçını 1-0 kaybetmesine rağmen tur atlayan taraf oldu. Old Trafford’da ise bu kez işleri zor olacak. Manchester United turun favorisi. İlk maçtan Manchester United’ın rahat bir galibiyet alarak avantaj yakalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.84

intobet Oranı: H1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, son dakikalarda bulduğu gollerle istediğini aldı. Manchester United deplasmanında 2-2 berabere kaldılar.