sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa ve Bahis Kuponu 13.04.2023

İddaa fikstüründe 13 Nisan Perşembe akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarıyla kazanmanızı dileriz.

Lech Poznan – Fiorentina: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.78 (Bets10); EXXEN platformundan 13 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final mücadelesinde, Lech Poznan ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Polonya temsilcisi Lech Poznan, UEFA Avrupa Konferans Ligi’dne Çeyrek Final mücadelesi verecek. Fiorentina ile eşleşen ev sahibi, ilk sınavını taraftarı önünde veriyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi C Grubu’nda 6 maçtan 2 galibiyet, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle 9 puan toplamayı başaran John van den Brom’un öğrencileri, attığı 12 gole karşılık, rakiplerine sadece 7 gol şansı verdi. Sadece lider Villerreal karşısında mağlup olduklarını söyleyelim. Son 16 Play Off Turu’nda boy gösteren ev sahibi, son 9 maçta mağlubiyete yer vermedi. Bodo/Glimt karşısında 180 dakikayı 1-0’lık üstünlükle geride bırakan Lech Poznan, Djurgarden’a ise toplamdan 5-0’lık skorla üstünlük kurdu. 4 maçtır kalesinde gole izin vermeyen ev sahibi, harika performanslar sergiledi. Polonya Ekstraklasa’da zirvenin 14 puan gerisinde yer alan Lech Poznan, yoluna Konferans Ligi’nde devam etmek istiyor. Fiorentina takımı hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçti. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftadan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıkmayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise son 8 maçını kazandı. Konferans Ligi A Grubu2nda ilk 2 haftada 5 puan kaybeden Fiorentina, son 4 maçını kazanmasına rağmen, liderliği Başakşehir’e kaptırdı. Yükselişini Son 16 Play Off Turu ve Son 16 Turu’nda sürdürmeyi başaran Fiorentina, Braga engelini toplamda 7-2’lik skorla, Sivasspor engelini ise toplamdan 5-1’lik skorlarla elemeyi başardı. İtalya Serie A Liginde geçtiğimiz hafta Spezia ile iç sahada 1-1 berabere kalan konuk ekip, üst üste alınan 5 galibiyetin ardından, puan kaybı yaşadı. Konuk ekip Konferans Ligi’nde çok formda. İtalya Serie A Ligi’nde 7 maçtır kaybetmeyen ve 5 galibiyet, 2 beraberliğe imza atan Fiorentina, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise son 8 maçını kazandı. İki kulvarda birden yükselişe geçen Fiorentina, galibiyetlerine Lech Poznan deplasmanında devam etmeyi başaracaktır.

Juventus – Sporting CP: MS 1, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10); 13 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final mücadelesinde, Juventus ile Sporting CP kozlarını paylaşacak. Zorlu mücadelenin yayın ekranı EXXEN platformu. Juventus cephesinde seri derbi mağlubiyetiyle sona erdi. İtalya Serie A Ligi’nde zor günlerden üst üste galibiyetlerle çıkmayı başaran JUVE, geçtiğimiz hafta liderin en yakın takipçisi Lazio’ya deplasmanda kaybetti. İlk yarısı 1-1’lik beraberlikle geçilen derbiden, 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldılar. Puan silme cezasının ardından kısa sürede toparlanmayı başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, son 9 lig maçından 7 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Ev sahibi UEFA Şampiyonlar Ligi vedasının ardından ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Nantes karşısında toplamda 4-1’lik skorla tur atlamayı başaran Juventus, Freiburg karşısında ise iç sahada 1-0, deplasmanda 2-0’lık galibiyetlere imza attı. Derbi mağlubiyeti moralleri bozsa da, Juventus iki kulvarda birden uzun süredir iyi performanslar sergiliyor. Sporting CP, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda büyük bir sürprize imza attı. Ruben Amorim ve öğrencileri, İngiltere Premier Lig lideri Arsenal karşısında 2 maçtan da beraberliklerle ayrılırken, seri penaltılarla İngiliz devini tur dışına itti. İlk maç iç sahada 2-2’lik beraberlikle sona ererken, deplasmanda normal süre ve uzatmalar 1-1’lik beraberlikle geçildi. Sahadan istediğini alan Sporting CP, Midtjylland engelini geçtikten sonra, Arsenal karşısında etkisini sürdürdü. UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda etmesinin ardından yoluna Avrupa Ligi’nde devam eden konuk ekip, kendisi gibi Şampiyonlar Ligi’nden gelen Juventus ile Çeyrek Final mücadelesi verecek. Portekiz Premier Ligi’nde son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle çıkmayı başaran Sporting CP, zorlu Juventus deplasmanı öncesinde formda. UEFA Avrupa Ligi serüvenine iyi bir başlangıç yapan ve yoluna doludizgin devam eden Juventus, şampiyonluğu favorileri arasında yer alıyor. İç sahada son 5 maçtan 4 galibiyet çıkaran JUVE, iç saha galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve Sporting CP’yi mağlup edecektir.

Bayer Leverkusen – Union Saint-Gilloise: KGVAR, 1.58 (iddaa) – 1.80 (Bets10); Bayer Leverkusen sahasında Union Saint-Gilloise’yi konuk edecek. UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçı, 13 Nisan Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. Bayer Leverkusen iki kulvarda birden galibiyetlerine devam ediyor. Almanya Bundesliga’da 5’te 5 yapmayı başaran ev sahibi, son 6 haftada ise mağlubiyete yer vermedi. Sırasıyla Hertha Berlin, Werder Bremen, Bayern Münih, Schalke 04 ve Frankfurt karşısında kazanan Xabi Alonso’nun öğrencileri, 5 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam eden Bayer Leverkusen, ilk maçta 3-2’lik skorla iç sahada mağlup olduğu Monaco’yu deplasmanda 3-2 mağlup ederek, maçı seri penaltılara kadar taşıdı ve rakibine üstünlük kurdu. Monaco karşısında alınan rövanş galibiyetinin ardından, Son 16 Turu’nda Ferencvaros’u iç sahada ve deplasmanda 2-0’lık skorlarla mağlup ettiler. Ligde 5 maçtır, Avrupa sahnesinde ise 3 maçtır kazanan Bayer Leverkusen, Çeyrek Final öncesi çok formda. Belçika Jüpiler Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna doludizgin devam ediyor. Karel Geraerts yönetiminde tarihihin en iyi sezonlarından birini geçiren konuk ekip, Belçika Jüpiler Ligi’nde bitime 2 hafta kala liderin 2 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Ligde 4 haftadır kazanan Union Saint-Gilloise, bu süreçte lider Genk’i deplasmanda mağlup etmeyi başardı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise büyük bir sürprize imza atan konuk ekip, 6 maçtan 13 puan toplamayı başarırken, Union Berlin, Braga ve Malmö’yü geride bırakarak, gruptan lider çıktı. Son 16 eşleşmesinde ise bir kez daha Union Berlin karşısına çıkan Union Saint-Gilloise, deplasmanda rakibine ilk yarıdan 3-0’lık üstünlük kurmayı başarırken, 90 dakika sonunda skoru koruyamadı ve ilk maç 3-3’lük beraberlikle sona erdi. Hatalarından ders çıkarmayı başaran ekip, rövanşı taraftarı önünde 3-0 kazanarak, tur atladı. Sezon başında Avrupa’nın zayıf halkaları arasında gösterilen Union Saint-Gilloise, harika işlere imza attı ve kolay lokma olmadığını gösterdi. UEFA Avrupa Ligi’nde çıktığı tüm maçlarda etkili hücum performanslarıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen ve Union Saint-Gilloise, Yarı Final yolunda golcülerine güveniyor. Avrupa Ligi’nde çıktığı 4 maçta skor üretmeyi başaran Bayer Leverksuen ile 8 maçın 7’sinde gol bulan Union Saint-Gilloise’nin, bu hafta skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.01

Bets10 Oranı: 32.04