sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 14.04.2023

İtalya Serie A Ligi ve Fransa Ligue 1 kapsamında 14 Nisan Cuma akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Toulouse – Lyon: 2.5 ÜST, 1.43 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; beIN SPORTS 5 ekranlarından 14 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Toulouse ile Lyon karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, bitime 9 hafta kala rahat bir konumda yer alırken, Fransa Kupası2nda büyük bir sürprize imza attı ve Final biletini cebine koymayı başardı. Philippe Montanier ve öğrencilerinin, şuana kadar iki kulvarda birden istediği performans grafiğini ortaya koyduğunu söyleyebiliriz. Fransa Kupası Yarı Final Turu’nda eşleştiği Annecy engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, Fransa Ligue 1’de ise haftayı Montpellier deplasmanında 2-1’lik galibiyetle noktaladı. Fransa Ligue 1’de ilk 30 haftayı 11 galibiyet, 5 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibinin, son 11 maçının 8’inde 2.5 gol barajı aşıldı. Bol gollü mücadelelere imza atan Toulouse, bu hafta sahasında Lyon’u konuk edecek. Lyon, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, üst sıraları bırakmadı. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, Fransa Kupası’na ise Yarı Final Turu’nda veda etti. Milli ara dönüşü önce lider PSG, ardından yakın takipçilerinden Rennes karşısında üst üste galibiyetlere imza atmayı başaran Laurent Blanc ve öğrencileri, yenilmezlik serisini 6 haftaya kadar çıkarmayı başardı. Son 6 haftada 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza attılar. Kupa serüvenine veda eden Lyon, Avrupa biletini alabilmek için rotasını tamamen lige çevirdi. Rennes karşısında etkili futbolunu sürdürmeyi başaran konuk ekip, aynı etkiyi Toulouse karşısında da sürdürmek istiyor. İki takımda milli ara dönüşü Fransa Ligue 1’de etkili olmayı başardı. Üst üste galibiyetlere imza atan Toulouse ve Lyon, son haftalarda gol sıkıntısı yaşamadı. Bol gollü mücadelelere imza atan iki takımın mücadelesinde, 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Spezia – Lazio: MS 2, 1.54 (iddaa) – 1.75 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 30. hafta heyecanı yaşanırken, Spezia sahasında Lazio’yu konuk edecek. 14 Nisan Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Fiorentina deplasmanına konuk olan Spezia, evine 1-1’lik beraberlikle dönerken, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. Ev sahibi 5 hafta önce göreve Leonardo Semplici’yi getirirken, teknik adam değişikliğinin ardından kolay maç kaybetmemesinin yanı sıra, galibiyet adına fazlasıyla zorlandı. Son 5 haftada 3 beraberlik, 1 galibiyet, 1 mağlubiyete imza atan Spezia, bitime 9 hafta kala küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Kümede düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, son 2 hafta da beraberliklerle yetindi ve milli ara dönüşünde mağlubiyete yer vermedi. Spezia bu hafta zirve takibindeki Lazio’yu sahasında konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya damga vuran Lazio, harika performansını derbi galibiyetiyle taçlandırdı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Juventus’u konuk eden Sarri ve öğrencileri, 2-1’lik galibiyete imza atarken, üst üste 3. kez kazanmayı başardı. Son 7 haftadan 6 galibiyet, 1 beraberlikle ayrılan Lazio, ldier Napoli’nin puan farkını daha fazla açmasına izin vermiyor. Bitime 9 hafta kala lider ile arasında 16 puan fark bulunan Lazio, şuana kadar rakibine engel çıkarabilen tek Serie A Ligi temsilcisi oldu. Son haftaların en formda takımı, bu hafta kümede kalma savaşı veren Spezia’ya deplasmanda konuk olacak. Lazio seriyi galibiyetle sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 7 haftaya 6 galibiyet ve yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran Lazio, yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam ediyor. Formunun zirvesinde olan Lazio, harika performansını Spezia deplasmanında galibiyetle taçlandıracaktır.

Cremonese – Empoli: MS 2, 2.48 (iddaa) – 2.85 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 30. hafta heyecanı, 14 Nisan Cuma akşamı başlıyor. Türkiye saati ile 19:30’da sahne alacak mücadelede, Cremonese ile Empoli karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Cremonese, Sampdoria deplasmanından galibiyetle dönerek, ligde kalma hayallerine tutundu. Son 10 haftaya girilirken sadece 1 galibiyeti bulunan Davide Ballardini ve öğrencileri, düşme hattındaki en yakın rakibini 2 kez geriden gelerek mağlup etmeyi başardı. 3-2’lik galibiyetle en alt sıradan kurtulmayı başaran Cremonese, 29 haftalık fikstürden 2 galibiyet, 10 beraberlik, 17 mağlubiyetle 16 puan toplamayı başardı. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 10’a kadar inerken, ev sahibini zorlu bir 9 hafta bekliyor. Galibiyetlerine devam etmekten başka şansı olmayan Cremonese, Empoli’yi sahasında konuk edecek. Empoli, İtalya Serie A Ligi sahnesinde milli ara dönüşü yükselişe geçti. Milli ara öncesi son 8 haftada üst üste puan kayıpları yaşayan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, bu süreçte 5 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Üst üste 4 maçta alınan mağlubiyetlerin ardından, milli ara dönüşünde Lecce’yi iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başardılar. 10 kişi kalmasına rağmen galibiyet hedefine ulaşan Empoli, toparlanma sinyalleri verdi. Geçtiğimiz hafta ise İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu Milan ile deplasmanda golsüz berabere kaldılar. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin Çeyrek Finalisti karşısında iyi bir sınav veren Empoli, düşme hattıyla arasındaki puan farkını 10’a çıkardı. Bitime 9 hafta kala 14. sırada yer alan konuk ekip, etkisini düşme hattındaki Cremonese karşısında sürdürmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır iyi performanslar sergilemeyi başaran Empoli, Lecce ve Milan karşısında sergilediği futbol ve adlığı sonuçlarla, toparlanma sinyalleri verdi. Empoli bu hafta Cremonese deplasmanında etkisini galibiyetle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.46

intobet Bahis Oranı: 7.98