Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 15.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Adana Demirspor evinde, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Adana Demirspor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Adana Demirspor galibiyetine 1.83, beraberlik tercihine 4.16, Kasımpaşa galibiyetine ise 4.30 verildiğini görüyoruz.

Adana Demirspor Hükmen Galip

Adana Demirspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galip kapattı. Bir önceki hafta ise Galatasaray deplasmanında 2-0 kaybetmişlerdi. Vincenzo Montella’nın ekibi Süper Lig’de 4. sırada yer alıyor. 3. sıradaki Beşiktaş’ın 7 puan gerisindeler. 3. sıra umutları devam ediyor ama bunun kolay olmadığını belirtmek gerekiyor. Bu sezon Süper Lig’de iç sahada mağlubiyeti bulunmayan Adana Demirspor, bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa Evinde Kazandı

Kasımpaşa’da bildiğimiz gibi göreve Kemal Özdeş getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına geçen hafta Trabzonspor ile çıkan Kasımpaşa, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. İyi bir performans gösterdiler ve haklı bir galibiyet aldılar. Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiren Kasımpaşa, düşme hattı ile arasındaki puan farkını da 9’a çıkartmış oldu. Bu hafta ise Adana Demirspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Ali Gholizadeh ve Sadık Çiftpınar’ın sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Adana Demirspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Ali Gholizadeh ve Sadık Çiftpınar’ın sakatlıkları bulunuyor.

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Babajide Akintola, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, geçtiğimiz haftayı Gaziantep FK karşısında hükmen 3-0 galibiyet ile geçti. Süper Lig’de 3. Sıra umutlarını devam etttiren Adana Demirspor bu hafta Kasımpaş’yı konuk edecek. Kemal Özdeş’in ekibi Kasımpaşa ise geçen hafta Trabzonpsor karşısında 2-0 kazanarak dikkat çekti. Sürpriz bir galibiyet alan İstanbul ekibi kümede kalma umutlarını sürdürüyor. Adana Demirspor, iç sahada etkili bir takım. Taraftarı önünde bu sezon Süper Lig’de mağlubiyetleri yok. Son 3 iç saha maçını da kazandılar. Adana Demirspor’dan yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.83

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor net bir galibiyet aldı. Kasımpaşa engelini 5 golle geçtiler.