Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Ankaragücü İddaa Tahmini 15.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Ankaragücü deplasmanda, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara geleceğini belirtelim.

Fenerbahçe ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.41, beraberlik 5.38, Ankaragücü kazanır ise 8.07 olarak açıklanmış. Bu karşılaşmada Fenerbahçe’nin kazanmasına ve en az 3 gol atılmasına Bets10 özel oran kampanyası ile 10.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Deplasmanda Kazandı

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puan ile dönmeyi başardı. İlk yarıda Fatih Karagümrük karşısında net pozisyon bulamayan Sarı Lacivertiler, 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Zajc ve Arda’nın oyuna girmesiyle hücumda daha üretken olmaya başlayan Fenerbahçe istediğini aldı. Lider Galatasaray ile aradaki puan farkını da 3’e indirmiş oldu. Sarı Lacivertliler bu hafta ise Ankaragücü’nü konuk edecek. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kart cezalısı. Lincoln, Joshua King, Michy Batshuayi, Luan Peres ve Jayden Oosterwolde ise sakat olan isimler.

Ankaragücü 3 Puanı Kaptı

Ankaragücü Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 3-2 mağlup eden Ankara ekibi, Tolunay Kafkas yönetiminde ilk Süper Lig galibiyetini almış oldu. Bir önceki hafta ise Türkiye Kupası’nda Trabzonspor’u 3-1 mağlup ederek turu geçmişlerdi. Kümede kalma umutlarını da arttıran Ankaragücü’nde golcü Ali Sowe, son haftalarda attığı gollerle Ankaragücü’nü sırtlıyor. Bu hafta Fenerbahçe’ye konuk olacak Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe – Ankaragücü Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 Türkiye saati ile 20.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu kart cezalısı. Lincoln, Joshua King, Michy Batshuayi, Luan Peres ve Jayden Oosterwolde ise sakat olan isimler. Ankaragücü’nde Enock Kwateng’in sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Atilla Szalai, Bright Osayi Samuel, Willian Arao, Miha Zajc, Emre Mor, Arda Güler, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Bahadır Güngördü, Marlon, Nihad Mujakic, Sinan Osmanoğlu, Kevin Malcuit, Pedro Rodrigues, Taylan Antalyalı, Giorgi Beridze, Ghayas Zahid, Emre Kılınç, Ali Sowe

İddaa Tahmini

Fenerbahçe geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fatih Karagümrük deplasmanından 3 puan ile döndü. Özellikle ilk yarıda çok zorlandılar ama 2. Yarıda maçı çevirip 2-1 kazandılar. Lider Galatasaray ile aradaki puan farkını 3’e düşürdüklerini belirtelim. Ankaragücü ise kümede kalma savaşı veriyor ve geçen hafta önemli bir galibiyet aldılar. İstanbulspor’u 3-2 ile geçerek kümede kalma umutlarını devam ettirdiler. Sezonun ilk yarısında Fenerbahçe’ye 3-0 kaybeden Ankaragücü’nün bu hafta da işi son derece zor. Fenerbahçe, taraftarı önünde bu hafta kazanır ve şampiyonluk umutlarını devam ettirir.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, zorlandığı maçta son dakika golüyle güldü. Ankaragücü karşısında 1-0 geriye düştükleri maçı 2-1 kazandılar.