Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Başakşehir Bahis Tahmini 15.04.2023

Spor Toto Süper Lig’de son 3 maçında da puan kaybeden İstanbulspor evinde, Başakşehir’i ağırlayacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından izlenebilecek.

İstanbulspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. İstanbulspor kazanır 4.65, beraberlik 3.70, Başakşehir kazanır ise 1.87 olarak açıklanmış.

İstanbulspor’da 3 Eksik 

İstanbulspor’da moraller bozuk. Son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşayan Sarı Siyahlılar, geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Ankaragücü deplasmanında 3-2 kaybetti. Fatih Tekke’nin öğrencileri Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan da mağlubiyet ile ayrıldı ve işler pek yolunda gitmiyor. Giresunspor’un mağlup olduğu haftada şanslarını iyi kullanamadılar. İstanbulspor bu hafta ise Başakşehir ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da Mehmet Yeşil, Valon Ethemi ve Muammer Sarıkaya kart cezalısı olan isimler. 

Başakşehir 3 Maçtır Kaybetmiyor 

Başakşehir, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sivasspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. 1-0 geriye düştükleri maçta Patryk Szysz’in golüyle 1 puanı kurtardılar. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta 5 puan toplayan İstanbul ekibi 45 puan ile 5. sırada yer alıyor. Türkiye Kupası’nda da yoluna devam eden Başakşehir’in çeyrek finalde Galatasray’ı 3-2 ile geçerek yarı finale adını yazdırdığını belirtelim. Süper Lig’de bu hafta İstanbulspor’a konuk olacak Başakşehir’de önemli bir eksik bulunmuyor.

İstanbulspor – Başakşehir Maç Bilgileri

İstanbulspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Mehmet Yeşil, Valon Ethemi ve Muammer Sarıkaya kart cezalısı olan isimler. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ömer Ali Şahiner, Ahmed Touba, Leon Duarte, Lucas Lima, Lucas Biglia, Mahmut Tekdemir, Berkay Özcan, Deniz Türüç, Serdar Gürler, Stefano Okaka

İddaa Tahmini

İstanbulspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşıyor. Geçen hafta konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-2 kaybettiler. Süper Lig’de son 3 maçını da kaybeden Fatih Tekke’ni ekibinde moraller bozuk. Başakşehir ise son 2 maçında 4 puan topladı. Türkiye Kupası’nda da Galatasaray deplasmanında 3-2 kazanarak yarı finale çıktılar. Emre Belözoğlu bu maçta cezalı ve takımının başında olamayacak. Buna rağmen Başakşehir’in kadro kalitesiyle 3 puan almasını bekliyorum. Formsuz İstanbulspor deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.87

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Başakşehir’i tek golle 1-0 mağlup ettiler.