sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 15.04.2023

İddaa fikstüründe 15 Nisan Cumartesi akşamı yer alan, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Napoli – Hellas Verona: MS 1, 1.32 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya lider giren Napoli ile düşme hattında yer alan Hellas Verona, 15 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport 2 ve S Sport Plus. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nden mağlubiyetle dönüyor. Devler sahnesinde Çeyrek Final eşleşmesi İtalyan derbisine sahne olurken, ligde 2 hafta önce son şampiyon Milan’a iç sahada 4-0’lık skorla kaybeden Luciano Spalletti’nin öğrencileri, sezonun en ağır yenilgisini alırken, Şampiyonlar Ligi’nde ise ezeli rakibine deplasmanda 1-0’lık skorla kaybetti. Mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Napoli, bir kez daha Milan karşısında hem savunma hem de hücum hattında etkisiz kaldı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi mağlup etmeyi başaran ve en yakın rakibinin 16 puan üzerinde son 9 haftaya giren ev sahibi, Osimhen’in sakatlanmasıyla birlikte düşüşe geçti. Napoli iç sahada kazanmak istiyor. Hellas Verona kritik bir galibiyete imza attı ve ligde kalma umutlarını son 9 haftaya taşımayı başardı. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Juventus deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönen Marco Zaffaroni ve öğrencileri, galibiyet hasretini 7 haftaya çıkarmayı başarırken, geçtiğimiz hafta Sassuolo karşısında kötü gidişata son verdi. İlk yarıyı Sassuolo karşısında 1-0 geride kapatan konuk ekip, Ceccherini ve Gaich ikilisinin golleriyle geri dönmeyi başardı. Bitime 7 dakika kala üst üste 2 gole imza atan Hellas Verona, 29 hafta sonunda 5. galibiyetine imza attı. Küme düşme hattının üzeriyle puan farkı 4’e kadar inerken, Hellas Verona bu hafta zorlu bir fikstürle karşı karşıya. Lider Napoli’ye deplasmanda konuk olacak olan ekip, sürpriz bir galibiyetle, kazanmaya devam etmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’ni ilk 29 haftada domine etmeyi başaran Napoli, bitime 9 hafta kala en yakın rakibine 16 puan fark açtı. Devler sahnesinden mağlubiyetle dönen Spalletti ve öğrencileri, Şampiyonlar Ligi mağlubiyetini ligde telafi edecek ve iç sahada Hellas Verona’yı mağlup edecektir.

İnter – Monza: KGVAR, 1.76 (iddaa) – 1.96 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 30. hafta heyecanı hız kesmeden devam ederken, 15 Nisan Cumartesi günü fikstüründe, İnter ile Monza karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak mücadeleyi, S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi başaran İnter, Yarı Final Turu’na dev bir adım attı. Çeyrek Finalist olarak hafta içi fikstüründe Benfica deplasmanına konuk olan İnzaghi ve öğrencileri, Barella ve Lukaku’nun golleriyle 2-0’lık galibiyete uzandı. Tur için büyük bir avantaj sağlayan ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 maçtır puan kayıplarına engel olamıyor. Ligde düşüşe geçen İnter, son 4 haftadan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Spezia, Juventus ve Fiorentina karşısında mağlup olmaktan kurtulamayan ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise konuk olduğu Salernitana deplasmanından 1-1’lik beraberlikle döndü. Devler sahnesinde teselli bulan ve ligde 5. sıraya gerileyen İnter, yeniden Serie A Ligi’nde yükselişe geçmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftasında Udinese deplasmanına konuk olan Monza, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede, 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, galibiyeti yediği son dakika golüyle kaçırdı. Sahadan 1 puanla ayrılan Monza, son 4 haftada 3 beraberlik, 1 mağlubiyete imza attı. Bu süreçte sadece liderin en yakın takipçisi Lazio’ya karşı mağlup olan Raffaele Palladino ve öğrencileri, bitime 9 hafta kala 13. sırada kendisine yer buldu. 29 haftadan 35 puan toplamayı başaran ligin yeni temsilcisi, düşme hattının 13 puan üzerinde yer alıyor. Düşme hattından uzak kalmayı başaran konuk ekip, tarihinde ilk kez Serie A Ligi’nde mücadele etmesine rağmen, ilk sezonunda iyi bir performans sergiliyor. Monza bu hafta İnter deplasmanında kazanarak, tehlike hattıyla arasındaki puan farkını arttırmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır maç kazanamayan İnter, teselliyi Şampiyonlar Ligi’nde buldu. Lige yorgun ama moralsiz dönen ev sahibi, 4 haftadır maç kazanamayan Monza’yı sahasında ağırlayacak. İki takımında mücadelede gol fırsatlarını iyi değerlendireceğini ve rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Bayern Münih – Hoffenheim: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.60 (intobet) ; Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih ile 14. sıradaki Hoffenheim, 15 Nisan Cumartesi akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayern Münih cephesinde Thomas Tuchel göreve gelir gelmez Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu geri almayı başarırken, Bayern Münih önce Almanya DFB Kupası’na veda etti, ardından UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Turu’nun ilk maçında konuk olduğu Manchester City deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. Nagelsmann önderliğinde tüm maçlarını kazanan ev sahibi, yeni hocasıyla hem skor üretmedi hem de devler sahnesinde bu sezon ilk kez kalesinde 3 gol gördü. Çeyrek Final Turu’na kadar toplamda 2 gol yiyen Bayern Münih, deplasmandan büyük bir hayal kırıklığıyla dönüyor. Almanya Bundesliga’da bitime 7 hafta kala en yakın rakibi Dortmund’un 2 puan üzerinde yer alan Bayern Münih’in, hata yapma lüksü yok. Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya aldığı üst üste galibiyetlerle damga vurdu. 3 hafta öncesine kadar üst üste 14 maçta puan kayıpları yaşayan ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hoffenheim, göreve Pellegrino Matarazzo’nun gelişiyle birlikte toparlanma sinyallerini verdi. Milli ara öncesinde Hertha Berlin engelini 3-1’lik galibiyetle geçen konuk ekip, milli ara dönüşünde ise Werder Bremen’i deplasmanda 2-1, Schalke 04’ü ise iç sahada 2-0’lık skorlarla mağlup etmeyi başardı. Bitime 7 hafta kala düşme potasının 5 puan üzerine çıkmayı başaran Hoffenheim, seriyi lider karşısında sürdürmek istiyor. Konuk ekip, Şampiyonlar Ligi’nden yorgun dönen rakibi karşısında galibiyet arayacak. Şampiyonlar Ligi sahnesinde bu sezonki en ağır yenilgisini yaşayan Bayern Münih, Yarı Final şansını zora soktu. Lig şampiyonluğuna odaklanan Tuchel ve öğrencilerinin, bu hafta galibiyete ihtiyacı var. Hoffenheim ise 3 haftadan aldığı galibiyetlerle düşme hattının üzerinde kalmayı başarsa da, tehlike devam ediyor. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımında, mücadelede gol bulacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 3.29

intobet Bahis Oranı: 4.76