sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 15.04.2023

15 Nisan Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi kapsamında sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Rennes – Reims: KGVAR, 1.48 (iddaa) – 1.68 (intobet) ; beIN SPORTS MAX 1 ekranlarından 15 Nisan Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1’in 31. hafta mücadelesinde, Rennes ile Reims kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1’de ilk 30 haftayı 15 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Rennes, 50 puanla 6. sırada kendisine yer buldu. Attığı 48 gole karşılık, kalesinde 33 gole engel olamayan ev sahibi, Ligue 1’de üst sıraların iddialı takımları arasında yer almayı başarsa da, milli ara dönüşünde düşüşe geçti. Sezonun ilk yarısında zirve mücadelesi veren Rennes, bitime 8 hafta kala 6. sıraya kadar geriledi. Milli ara dönüşü iç sahada konuk ettiği Lens karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lyon deplasmanında ise ilk yarıyı 1-0 önde kapatmasının ardından, sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Adım adım üst sıralardan uzaklaşan ev sahibi, puan kayıplarına çare arıyor. William Still ve öğrencileri, Fransa Ligue 1’de yeniden yükselişte. Fransa Ligue 1’e tam 20 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurmayı başaran konuk ekip, yeni hocasıyla ligde tarihine geçmeyi başarırken, milli ara öncesi iç sahada konuk ettiği Marsilya karşısında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı ve araya moralsiz girdi. Milli ara dönüşünde Marsilya mağlubiyetini Nantes deplasmanından aldığı 3-0’lık galibiyetle telafi etmeyi başaran Reims, geçtiğimiz haftayı ise iç sahada 1-1’lik Brest beraberliğiyle noktaladı. 47 puanla kendisine 8. sırada yer bulan konuk ekip, Avrupa hedefiyle ligde son 8 haftaya giriyor. 2 haftadır maç kaybetmeyen Reims, seriyi Rennes karşısında sürdürmek istiyor. Fransa Ligue 1’de iki yakın rakip karşı karşıya geliyor. Galibiyetlerine geri dönerek, yeniden yükselişe geçmek isteyen Rennes ve son 23 haftada harika performanslar sergileyen Reims, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracak ve iyi bir mücadele ortaya koyacaktır.

PSG – Lens: İY 0, 2.16 (iddaa) – 2.50 (intobet) ; Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 15 Nisan Cumartesi akşamı sahasında en yakın takipçisi Lens’i konuk edecek. Zirve yarışının kaderini değiştirecek mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 4. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Nice deplasmanından 2-0’lık galibiyetle dönmeyi başardı. Son haftalarda taraftarların yoğun protestosuyla karşı karşıya kalan Lionel Messi gol perdesini açarken, son sözü Ramos söyledi ve skoru 2-0’a getirmeyi başardı. İç sahada önce Rennes ardından Lyon’a karşı kaybeden Galtier’in öğrencileri, kalesinde 3 gole engel olmayı başaramazken, 180 dakika boyunca skor üretmedi. Hem galibiyet hem de gol hasretine son vermeyi başaran PSG, aynı zamanda savunmada da uzun süre sonra etkili oldu. En yakın rakibi Lens’in 6 puan üzerinde son 8 haftaya girmeyi başaran PSG, rakibine son 3 maçta da üstünlük kuramadı. Şampiyonluk yolunda hala önemli bir avantaja sahip olan PSG, bu avantajı en yakın rakibi karşısında korumak istiyor. Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, Lens tarih yazıyor. Fransa Ligue 1’de tarihinde ilk kez 30 haftadan 63 puan toplamayı başaran ve şampiyonluk mücadelesi veren konuk ekip, bu hafta lider karşısında kazanarak, puan farkını 3’e indirme şansına sahip. Son 7 haftada mağlubiyete izin vermeyen Lens, geçtiğimiz hafta Strasbourg’a karşı aldığı 2-1’lik iç saha galibiyetinin ardından, Ligue 1’de 4’te 4 yapmayı başardı. Ligin en formda takımları arasında yer alan Franck Haise ve öğrencileri, ligin en az maç kaybeden ve en az gol yiyen takımı olarak karşımıza çıkıyor. Şampiyonluk yolundaki en kritik virajıyla karşı karşıya olan Lens, iç sahada 3-1 mağlup etmeyi başardığı PSG karşısında, bir kez daha kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yarışı günden güne kızışırken, lider ve en yakın takipçisi karşı karşıya geliyor. Lige ilk 30 haftada damga vurmayı başaran PSG ile Lens’in karşı karşıya geleceği mücadelede, taraf bahsi oldukça zor. İki takımda son 8 haftaya girilirken, şampiyonluk yolunda hata yapmak istemiyor. Dev maçın ilk yarısından üstünlük çıkmayacağını ve devre arasına beraberlikle girileceğini düşünüyorum.

Bologna – Milan: KGVAR, 1.72 (iddaa) – 1.98 (intobet) ; İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyete yer vermeyen Bologna ile 4. sırada yer alan Milan, 15 Nisan Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak maçı, S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Thiago Motta ve öğrencileri, son 4 haftada mağlubiyete yer vermedi. İtalya Serie A Ligi’nde yeniden yükselişe geçmeyi başaran Bologna, milli ara öncesi Lazio ve Salernitana karşısında 1’er puana razı gelirken, milli ara dönüşünde üst üste galibiyetlere imza attı. Udinese’yi iç sahada 3-0’lık skorla mağlup etmeyi başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Atalanta deplasmanında galibiyetlerine devam etti. 2-0’lık galibiyetle evine dönen Bologna, 180 dakikadır kalesini gole kapatmayı başarırken, rakip filelere 5 gol gönderdi. Bitime 9 hafta kala puanını 43’e çıkarmayı başaran ve 8. sırada yer alan ev sahibi, Avrupa Ligi iddiasını sürdürüyor. 6. sıra ile arasında 5 puan fark bulunan Bologna, galibiyetlerine iç sahada devam etmek istiyor. Hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yaşanan İtalyan derbisinde kazanan Milan oldu. Napoli karşısında bir kez daha galip gelmeyi başaran Pioli ve öğrencileri, ligde alınan 4-0’lık deplasman galibiyetinin ardından, devler sahnesinden 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. İç sahada Ismael Bennacer’in golüyle kazanan ve tur için avantajı cebine koymayı başaran Milan, İtalya Serie A Ligi’nde ise milli ara dönüşü mağlubiyete yer vermedi. Lidere karşı alınan 4-0’lık deplasman galibiyetinin ardından, Empoli ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran Milan, bitime 9 hafta kala ligin 4. sırasında yer alıyor. Lige yorgun ve moralli dönen konuk ekip, Bologna deplasmanında galibiyet arayacak. İki takımda son haftalarda etkili olmayı başardı. Son 4 haftada maç kaybetmeyen ve üst üste 2 galibiyete imza atan Bologna ve milli ara dönüşü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde etkili olmayı başaran Milan, 30. haftada karşı karşıya gelecek. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.49

intobet Bahis Oranı: 8.31