İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Betis Espanyol Bahis Tahmini 15.04.2023

İspanya La Liga’da Avrupa umutlarını sürdürmek isteyen Real Betis evinde, Espanyol karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 19.30’da S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

Real Betis ve Espanyol arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Real Betis kazanır 1.88, beraberlik 3.55, Espanyol kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Real Betis 2 Maçtır Kaybediyor

Real Betis, La Liga’da geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Benito Villamarin’de konuk ettikleri Cadiz’e 2-0 mağlup oldular. Maçı 9 kişi tamamlayan Real Betis, La Liga’da son 2 maçından da puan çıkartamadı. Atletico Madrid ve Cadiz karşısında gol atamadan kaybeden Real Betis’de moraller bozuk. Villarreal’in Real Madrid’i devirdiği haftayı puansız geçen Manuel Pellegrini’nin ekibi La Liga’da 6. sıraya geriledi. Bu hafta sonu ise Espanyol ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde Real Betis’de Nabil Fekir sakat. Aitor Ruibal ve Sergio Canales ise kart cezalısı.

Espanyol Düşme Hattında

Espanyol, La Liga’da üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yeni hocası yönetiminde ilk maçına Athletic Bilbao karşısında çıkan Espanyol, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da son haftalarda puan almakta zorlanan Espanyol’da mağlubiyet serisinin 5 maça çıktığını belirtelim. Elche’den sonra en az puan toplayan ve La Liga’da düşme hattında yer alan Espanyol’da moraller bozuk. Bu hafta sonu ise Real Betis’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Espanyol’da Aleix Vidal ve Oscar Gil kart cezalısı.

Real Betis – Espanyol Maç Bilgileri

Real Betis – Espanyol Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Villamarin Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Betis’de Nabil Fekir sakat. Aitor Ruibal ve Sergio Canales ise kart cezalısı. Espanyol’da Aleix Vidal ve Oscar Gil kart cezalısı.

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Aleix Vidal, Adria Giner, Leandro Cabrera, Ribaudo, Sergi Darder, Oscar Melendo, Yangel Herrera, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Joselu

İddaa Tahmini

Real Betis’de üst üste mağlubiyetler yaşanıyor. 2 hafta önce Atletico Madrid’e kaybeden Real Betis, geçtiğimiz hafta ise Cadiz’e kaybetti. Benito Villamarin’de 9 kişi kaldılar ve maçı 2-0 yenilgi ile kapadılar. Espanyol’da ise gidişat çok kötü. La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyorlar. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 2-1 kaybettiler. Espanyol son 5 maçını da kaybetti ve düşme hattında. Manuel Pellegrini’nin ekibi zayıf rakibi karşısında kazanır ve moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.62

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, taraftarı önünde bu kez hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Espanyol’u 3-1 ile geçerek moral buldular.