Türkiye Kupası iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 03.04.2023

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe deplasmanda, Sivasspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını ve A SPOR kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Sivasspor Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Sivasspor kazanır 4.33, beraberlik 4.00, Fenerbahçe kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış. Fenerbahçe kazanır seçeneğine Bets10 sitesinin özel oran kampanyası ile 10.00 oran verdiğini belirtelim.

Sivasspor’un İşi Zor

Sivasspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldular. Üstelik rakibin ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen ikinci yarıda pek fazla direnç gösteremediler. Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Sivasspor, bir önceki turda Gaziantep FK’yı hükmen 3-0 ile geçerek adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Fenerbahçe maçı öncesinde Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Leke James’in sakatlıkları sürüyor.

Fenerbahçe Maçın Favorisi

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor deplasmanında 3-1 kazanan Sarı Lacivertliler, bu hafta içi ise Sivasspor ile Türkiye Kupası yarı finalinde karşı karşıya gelecek. İlk maçtan avantajlı bir skor ile ayrılmak isteyen Fenerbahçe maçın favorisi. Süper Lig’de lider Galatasaray ile aradaki puan farkı da 3’e indi ve Fenerbahçe’nin 2 kuvlarda da şampiyonluk umutları iyice arttı. Fenerbahçe bir önceki turda Kayserispor’u eleyerek Sivasspor’un rakibi olmuştu. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Altay Bayındır, Enner ValencİA, Atila Szalai ve Lincoln ise sakat olan isimler.

Sivasspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Sivasspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma A SPOR kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Uğur Çiftçi ve Leke James’in sakatlıkları sürüyor. Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci kart cezalısı. Altay Bayındır, Enner ValencİA, Atila Szalai ve Lincoln ise sakat olan isimler.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Max Gradel, Mustapha Yatabare

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can Eğribayat, Ezgjan Alioski, Samet Akaydın, Serdar Aziz, Ferdi Kadıoğlu, Willian Arao, İsmail Yüksek, Diego Rossi, Arda Güler, Joshua King, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Sivasspor, Süper Lig’de 2 maç aradan sonra kaybetti. Geçen hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldular. Bu kez iki takım Türkiye Kupası’nda karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe’de ise moraller yerinde. Hafta sonu Sivasspor deplasmanında 3-1 kazandılar ve şampiyonluk umutlarını devam ettirdiler. Çeyrek finalde Kayserispor’u eleyen Fenerbahçe, yarı finalde Sivasspor karşısında da turun favorisi. Fenerbahçe’den hafta sonu olduğu gibi yine galibiyet bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Yarı final ilk maçında taraflar sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı.