Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Brest Nantes İddaa Tahmini 03.05.2023

Brest sahasında Nantes‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘de 33. hafta heyecanı devam ederken, mücadelesi 3 Mayıs Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Brest galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.45, Nantes galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Brest Lige Sıkı Sıkı Tutundu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Brest, konuk olduğu Ajaccio deplasmanından golsüz beraberlikle dönmeyi başarırken, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkardı. Eric Serge Roy’un göreve gelişiyle birlikte ligde kalma umutlarını arttıran ve kolay kolay mağlubiyete yer vermeyen Brest, son 5 haftayı 3 beraberlik, 2 galibiyetle geride bıraktı. İç sahada 2 haftadır kazanan Brest, deplasmanda ise son 3 maçından 1’er puanla ayrıldı. Düşme hattının üzerinde yer alan Nantes ile puan farkını kapatan ev sahibi, sadece averaj farkıyla düşme hattında yer alıyor. Ajaccio deplasmanında daha iyi bir futbol ortaya koysa da, bir türlü fırsatları değerlendiremeyen Brest’in, son 3 maçında 2.5 gol barajı aşılmadı.

Nantes 9 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’de küme düşme tehlikesini yakından hisseden Nantes, son 9 haftayı puan kayıpları içerisinde geçirdi. Son 9 haftadan 5 mağlubiyet, 4 beraberlikle geride bırakan Nantes, Fransa Kupası’nda ise finali kaybetti. Hafta sonu son şampiyon olarak Toulouse karşısına çıkan Antoine Kombouare’nin öğrencileri 5-1’lik hezimetle toparlanmayı başaramadı. Fransa Ligue 1’de küme düşme hattının en büyük adayları arasında yer alan konuk ekip, Brest’in sadece averaj farkıyla üzerinde. Son 5 haftaya girilirken, küme düşme hattının üzerinde kalmak için kazanmaktan başka şansları yok.

Brest – Nantes Maç Bilgileri

Brest – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Francis-Le Ble Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brest cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Nantes takımında Pedro Chirivella’nın sakatlığı devam ediyor.

Brest’in 11’i Belli mi?

Brest’in muhtemel kadrosu: Marco Bizot, Bradley Locko, Jean-Kevin Duverne, Lilian Brassier, Haris Belkebla, Achraf Dari, Hugo Magnetti, Haris Belkebla, Steve Mounie, Jérémy Le Douaron, Mohamed Belaili.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Sebastien Corchia, Jean-Charles Castelletto, Moussa Sissoko, Andy Delort, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lohann Doucet, Mostafa Mohamed.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Brest ve Nantes, bitime 5 hafta kala karşı karşıya gelecek. Evinde 2 haftadır kazanan, son 5 haftada ise mağlubiyete yer vermeyen Brest, en yakın rakibi Nantes’i mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.25

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Brest sahadan 3 puanla ayrıldı. Ev sahibi Nantes engelini kayıpsız geçmeyi başarırken, son 6 haftada mağlubiyete yer vermedi. Konuk ekip Nantes ise son 10 haftanın tamamında puan kaybetti. Kazananları tebrik ederiz.