Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Lens Maç Tahmini 02.05.2023

Toulouse sahasında Lens‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1 fikstüründe yer alan mücadele, 2 Mayıs Salı akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, beIN SPORTS ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Toulouse galibiyetine 4.30, beraberliğe 3.95, Lens galibiyetine ise 1.80 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.20 oran kazandırıyor.

Fransa Kupası Toulouse’un

Hafta sonu fikstüründe Fransa Kupası’nda şampiyonluk için mücadele eden Philippe Montanier’in öğrencileri, finalde Nantes’i 5-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı ve 66 yıl aranın ardından kupada şampiyonluk yaşadı. Fransa Ligue 1’e geri döndüğü sezonda kupa sürpriziyle dikkatleri üzerine çeken Toulouse, özellikle finalde müthiş bir futbol sergiledi. Fransa Ligue 1’de ise ilk 32 haftayı 12 galibiyet, 5 beraberlik, 15 mağlubiyetle 41 puan toplamayı başaran Toulouse, bitime 6 hafta kala düşme potasıyla puan farkını 9’a kadar çıkardı. Maç eksiğine rağmen, ligin rahat bir konumda yer alan ev sahibinde, kupa zaferi moralleri yerine getirdi. Lens ile hafta içi mesaisinde karşı karşıya gelecek olan Toulouse, zirve takibindeki rakibine karşı sürpriz bir galibiyet arayacak.

Lens Takibi Bırakmadı

Lens zirve takibinde kritik bir galibiyet aldı. Fransa Ligue 1’in 31. haftasında lideri yakalama fırsatı bulan Lens, PSG deplasmanında aldığı 3-1’lik mağlubiyetle birlikte, liderin 9 puan gerisine düştü. Hatasını Moanco karşısında 3-0’lık harika iç saha galibiyetiyle telafi etmeyi başaran Franck Haise ve öğrencileri, liderin puan kaybettiği haftada yeniden zirveyle puan farkının 6’ya indirme şansına sahip. Son 9 haftalık fikstürde sadece lidere karşı mağlup olan Lens, son haftaların en formda takımları arasında yer alıyor. Monaco galibiyetiyle güven tazelemeyi başaran konuk ekip, liderin puan kaybettiği haftada bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Fransa Ligue 1’de rüya gibi bir sezon geçiren Lens, sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Toulouse karşısına çıkacak.

Toulouse – Lens Maç Bilgileri

Toulouse – Lyon Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Rhys Healey’nin sakatlığı devam ediyor. Lens takımında ise Abdul Samed kart cezalısı. Cabot, Farinez, Fortes ve Said’in sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Maxime Dupe, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Branco van den Boomen, Brecht Dejaegere, Stijn Spierings, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Jonathan Gradit, Jean Onana, David Costa, Kevin Danso, Seko Fofana, Przemyslaw Frankowski, Angelo Fulgini, Lukasz Poreba, Lois Openda, Florian Sotoca.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirveye bir adım daha yaklaşma fırsatı yakalayan Lens, son 9 haftanın en formda takımları arasında yer alıyor. Konuk ekip harika performans grafiğini Monaco zaferinin ardından Toulouse deplasmanında 3 puanla taçlandırmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.80

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lois Openda gollerine, Lens ise galibiyetlerine devam etti. Zirve takibini kayıpsız sürdüren ve lidere bir adım daha yaklaşan Lens, Toulouse deplasmanından aldığı galibiyetle, bizleri yanıltmadı.