İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Wolverhampton Aston Villa Bahis Tahmini 06.05.2023

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Wolverhampton evinde, Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Connect sitesinden takip edebilirsiniz.

Wolverhampton ile Aston Villa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Wolverhampton galibiyetine 2.98, beraberlik tercihine 3.35, Aston Villa galibiyetine ise 2.52 verildiğini görüyoruz.

Wolverhampton Direnç Gösteremedi 

Wolverhampton, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. AMEX’de Brighton’ıhn konuğu olan Julen Lopetegui’nin ekibi sahadan 6-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 3 maçta 2 mağlubiyet yaşayan Kurtlar, bu hafta sonu ise Molineux Ground’da Aston Villa ile karşı karşıya gelecek. Premier Lig’de düşme hattının 7 puan üzerinde bulunan Wolverhampton, büyük bir ihtimalle ligde kalacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic, Nelson Semedo ve Boubacar Trore’nin sakatlıkları sürüyor. 

Aston Villa’da Avrupa Umutları 

Aston Villa, Premier Lig’de aylar sonra mağlubiyet yaşadı. Geçtiğimiz hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Aston Villa, rakibine 1-0 kaybetti ve 10 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Premier Lig’de 7. sırada yer alan Unai Emery’nin ekibi Avrupa umutlarını devam ettirmek istiyor. Bu hafta sonu ise Molineux Ground’da Aston Villa karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Aston Villa’da Leon Bailey, Philippe Coutinho ve Jed Steer’in sakatlıkları bulunuyor. 

Wolverhampton – Aston Villa Maç Bilgileri

Wolverhampton – Aston Villa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Conect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Molineux Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolverhampton’da Sasa Kalajdzic, Nelson Semedo ve Boubacar Trore’nin sakatlıkları sürüyor. Aston Villa’da Leon Bailey, Philippe Coutinho ve Jed Steer’in sakatlıkları bulunuyor. 

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Max Kilman, Willy Boly, Conor Coady, Rayan Ait Nouri, Matheus Nunes, Joao Moutinho, Adama Traore, Daniel Podence, Matheus Cuha, Raul Jimenez

Aston Villa'nın ilk 11’i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Damian Martinez, Matty Cash, Ezri Konsa, Tyrone Mings, Lucas Digne, Douglas Luiz, John McGinn, Emi Buendia, Jacob Ramsey, Leon Bailey, Ollie Watkins

İddaa Tahmini

Wolverhampton, geçen hafta sonu Brighton deplasmanından farklı bir yenilgi ile ayrıldı. Rakibine 6-0 kaybeden Julen Loetegui’nin ekibi mağlubiyete rağmen  düşme hattı ile arasındaki 7 puanlık fark devam etti. Aston Villa ise Old Trafford’da Manchester United’a direnemedi. Rakibine 1-0 kaybettiler ve 10 maçlık yenilmezlik serileri sona erdi. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Her iki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton, tek golle 3 puanı aldı. Molineux Ground’da konuk ettikleri Aston Villa’yı 1-0 mağlup ettiler ve Premier Lig’de kümede kalmayı garantilediler.