Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Augsburg Maç Tahmini 13.05.2023

beIN CONNECT ekranlarından 13 Mayıs Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 16:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

Hovarda, Bochum galibiyetine 2.15, beraberliğe 3.70, Augsburg galibiyetine ise 3.27 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.89, beraberliğe 3.16, konuk ekibe ise 2.80 oran veriyor.

Bochum Düşme Tehlikesinde

Bochum’un kümede kalma mücadelesi Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken devam ediyor. 31 haftalık fikstürü 8 galibiyet, 4 beraberlik, 19 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, düşme hattındaki takımlar arasında en çok maç kazanan takım olmayı başarsa da, ligin en çok mağlubiyet alan takımı olarak küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Son 6 haftadan galibiyet çıkaramayan Thomas Letsch’in öğrencileri, 3 mağlubiyet, 3 beraberlik aldı. Geçtiğimiz hafta konuk oldukları Mönchengladbach deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndüler. Kalesini tam 69 gole kapatamayan Bochum, rakip fileleri ise 39 kez havalandırmayı başarabildi. Düşme potasının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan ev sahibinin, puan kayıplarına son vermeye ihtiyacı var.

Augsburg 7 Hafta Sonra Kazandı

Konuk ekip Augsburg, Almanya Bundesliga’da tam 7 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Enrico Maassn ve öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Union Berlin karşısındaDion Drena Beljo’nun golüyle galibiyet hedefine ulaştı. Üst üste 7 haftada yaşanan puan kayıplarıyla birlikte küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başlayan Augsburg, iç saha galibiyetiyle birlikte puan farkını düşme hattıyla 6’ya kadar çıkardı ve bitime 3 hafta kala rahat bir konuma geçti diyebiliriz. Son 3 haftadan 3 puan çıkarması halinde kümede kalmayı başaracak olan Augsburg, bu hafta düşme hattındaki Bochum karşısında galibiyet arayacak. Son haftalarda bol gollü maçlara imza atan Augsburg’un, son 9 maçının 8’inde karşılıklı goller atıldı.

Bochum – Augsburg Maç Bilgileri

Bochum – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Jordi Osei-Tutu’nun sakatlığı devam ediyor. Augsburg cephesinde Arne Engels kart cezalısı. Ruben Vargas, Andre Hahn, Jensen, Baumgartlinger ve Gikiewicz’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Teodoro Soares, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Takuma Asano, Philipp Hofmann.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Robert Gumny, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Felix Uduokhai, Elvis Rexhbecaj, Arne Engels, Ermedin Demirovic, Ruben Vargas.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesini son 3 haftaya girilirken atlatmayı başaramayan Bochum ve Augsburg, galibiyet adına 32. haftada karşı karşıya gelecek. Galibiyet hedefindeki iki takımında, karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Almanya Bundesliga’da son 3 haftaya girilirken, mücadele gol düellosuna sahne oldu. Ev sahibinin 3 golle kazandığı maçta, Augsburg deplasmanda 2 golle mağlubiyetten kurtulamadı.