Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa İstanbulspor Bahis Tahmini 20.05.2023

Spor Toto Süper Lig’de kümede kalma savaşı veren İstanbulspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 2.26, beraberlik tercihinin 3.71, İstanbulspor galibiyetinin ise 3.23 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa’da Kritik 3 Puan

Kasımpaşa, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta kritik bir 3 puan elde etti. Konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanında 2-1 kazanan İstanbul ekibi, kümede kalma umutlarını sürdürdü. Sivasspor deplasmanında Mamadou Fall’ın attığı gol ise görülmeye değerdi. Çok önemli bir 3 puan alan Kasımpaşa, Süper Lig’de 4 maçlık kazanamama serisine de son verdi. Bu hafta sonu ise İstanbulspor’u konuk edecekler. Kemal Özdeş yönetiminde 2. kez galibiyet sevinci yaşayan Kasımpaşa, İstanbulspor karşısında da kazanarak iyice rahat bir konuma çıkmak istiyor. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Yunus Mallı, Ertuğrul Taşkıran ve Danijel Graovac’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim.

İstanbulspor 5 Maç Sonra Kaybetti

İstanbulspor, Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Geçtiğimiz hafta içi lider Galatasaray’ı konuk eden İstanbulspor, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de 5 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Sarı Siyahlılar, düşme hattındaki Giresunspor’un sadece 4 puan üzerinde yer alıyor. Kalan 4 haftada Fatih Tekke’nin ekibinin işi pek kolay değil. Tam anlamıyla ateş hattındalar diyebiliriz. Bu hafta sonu Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak İstanbulspor’un puan alması gereken bir maç diyebiliriz. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kasımpaşa – İstanbulspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Yunus Mallı, Ertuğrul Taşkıran ve Danijel Graovac’ın kadroda yer almadıklarını belirtelim.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Erdem Canpolat, Florent Hadergjonaj, Ryan Donk, Daniel Grovac, Yasin Özcan, Tarkan Serbest, Valentin Eysseric, Mamadou Fall, Mounir Chouiar, Ahmet Engin, Stephane Bahoken

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, Oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Muammer Sarıkaya, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Emeka Eze

İddaa Tahmini

Kasımpaşa, Süper Lig’de 4 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Geçtiğimiz hafta içi Sivasspor’a konuk olan Kasımpaşa, rakibini 2-1 mağlup ederek haftayı galibiyet ile kapattı. Süper Lig’de 4 maçlık kötü gidişatı sona erdiren Kemal Özdeş’in ekibi kümede kalma umutlarını devam ettirdi. İstanbulspor ise hafta içi konuk ettiği Galatasaray’a 2-0 mağlup oldu. Süper Lig’de düşme hattının 7 puan üzerindeler ama işleri pek kolay değil. Giresunspor’un 2 maçı hükmen 3-0 galip olarak geçeceğini düşünürsek, İstanbulspor hala istim üstünde. Her iki takımda kazanmak istiyor. Bol gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı goller atılır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa tek golle kazandı. İstanbulspor’u 1-0 mağlup ettiler ve kümede kalma yolunda önemli bir 3 puan aldılar.