Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Troyes Strasbourg İddaa Tahmini 21.05.2023

21 Mayıs Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Troyes ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:00.

Rexbet, Troyes galibiyetine 5.90, beraberliğe 4.45, Strasbourg galibiyetine ise 1.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Troyes Lige Veda Etti

Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 18 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Troyes’in, geçtiğimiz haftayla birlikte küme düşmesi kesinleşti. Konuk olduğu Rennes deplasmanından 4-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, lige veda etmek zorunda kaldı. Son 18 haftayı 4 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan Troyes, ligin en zayıf performanslarından birini ortaya koydu. Kalesinde tam 77 gole engel olmayı başaramayan ve Angers ile birlikte ligin en zayıf savunma performansını sergileyen Patrick Kisnorbo’nun öğrencileri, son 3 haftada prestij mücadelesi verecek ve Ligue 2’nin hazırlıklarına başlayacak. Sahasında Strasbourg’u konuk edecek olan Troyes, 18 maçlık galibiyet hasretiyle çıkacağı mücadelede, güven vermemeye devam ediyor.

Strasbourg Yükselişe Geçti

Fransa Ligue 1’de kümede kalma mücadelesi veren Strasoburg, birbirinde kritik galibiyetler almaya devam ediyor. En yakın rakibi Nantes karşısında aldığı 2-0’lık net galibiyetin ardından, Nice karşısında 2-0’lık galibiyetlerine devam etmeyi başardılar. Frederic Antonetti yönetiminde küme düşme hattıyla arasındaki puan farkını bitime 3 hafta kala 5’e kadar çıkarmayı başaran Strasbourg, bu hafta küme düşen Troyes karşısında galibiyet arayacak. Bu hafta deplasmanda kazanarak, ligde kalmayı matematiksel olarak garantileme şansına sahipler. Son 5 haftalık fikstürden 4 kez galip çıkmayı başaran konuk ekip, bu sezon ilk kez bu kadar uzun süre Fransa Ligue 1’de etkili olmayı başardı.

Troyes – Strasbourg Maç Bilgileri

Troyes – Strasbourg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de l’Aube Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Troyes cephesinde Mama Balde kart cezalısı. Wilson Odobert, Tanguy Zoukrou, Florian Tardieu ve Renaud Ripart’ın sakatlıkları devam ediyor. Strasbourg takımında ise  Thomas Delaine ve Eduard Sobol’un sakatlıkları devam ediyor

Troyes’in 11’i Belli mi?

Troyes’in muhtemel kadrosu: Gauthier Gallon, Thierno Balde, Erik Palmer-Brown, Adil Rami, Andreas Bruus, Reine-Adelaide, Rony Lopes, Yasser Larouci, Rominigue Kouame, Xavier Chavalerin, Ike Ugbo.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Pierre-Gabriel, Ismael Doukoure, Maxime Morgan Sanson, Marvin Senaya, Sanjin Prcic, Dany Jean, Adrien Thomasson, Jeanricner Bellegarde, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 5 haftadan 4 kez galip çıkmayı başaran Strasbourg, ligde kalmak için avantajı ele aldı. Küme düşmesi kesinleşen Troyes karşısında Strasbourg’un galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.37

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.55

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda 90 dakikayı 10’ar kişi tamamlamak zorunda kaldı. Kırmızı kartlara sahne olan mücadelede, taraflar 1’er kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.