UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina West Ham İddaa Tahmini 07.06.2023

Fiorentina ile West Ham, UEFA Avrupa Konferans Ligi Finalinde karşı karşıya geliyor. Dev maç 7 Haziran Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00’de başlarken, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Mücadeleye Eden Arena ev sahipliği yapacak.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.30, West Ham galibiyetine ise 2.62 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Fiorentina Şampiyonluğa Odaklandı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde final biletini cebine koyan Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nde isse orta sıralardan kurtulamadı. Üst sıra hedeflerine veda etmesiyle birlikte tamamen Konferans Ligi’ne odaklanan Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Son 12 maçtan 9 kez galip çıkmayı başardı. İtalya Serie A Ligi’nde başına bela olan savunma zafiyetlerini, Konferans Ligi’nde etkili hücum performansıyla telafi etmeyi başaran Fiorentina cephesinde, sezona Arthur ve Luka Jovic ikilisi golleriyle damga vurdu. Bol gollü mücadelelere imza atan Fiorentina’nın çıktığı 14 Konferans Ligi maçının 12’sinde 2.5 gol barajı aşıldı. İtalyan temsilcisi sadece 3 maçta kalesini gole kapatabildi. Braga, Sivasspor, Lech Poznan ve Basel engellerini geçerek finalde West Ham’ın rakibi olmayı başaran Fiorentina, şampiyonluk yolunda bir kez daha golcülerine güveniyor. Vincenzo Italiano ve öğrencilerinin savunma zafiyetlerinin ve etkili hücum performansını göz önünde tutmak gerekli. İtalya Kupası’nda finali İnter’e karşı kaybeden ekip, bir kez daha şampiyonluğu kaçırmak istemiyor.

West Ham’da Mağlubiyete Yer Yok

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde final kapısına kadar dayanan İngiliz ekibi West Ham, gruplardan itibaren namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Tarihi bir başarıyla Konferans Ligi’nde mücadele veren David Moyes’in öğrencileri, 12 maçı 11 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Tam 27 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise sadece 7 gole izin verdi. Konferans Ligi başarısında Michail Antonio, Gianluca Scamacca ve Jarrod Bowen 3’lüsü golleriyle kilit rol oynadı. İngiltere Premier Ligi’nde sezon boyunca küme düşme tehlikesi yaşayan West Ham, sezon sona erdiğinde düşme potasının 6 puan üzerinde kendisine yer buldu. Premier Lig’de sezon boyunca yaşanan kabus, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde rüyaya dönüştü. Sırasıyla AEK Larnaca, Gent ve AZ Alkmaar’ı geride bırakarak finalistlerden biri olmayı başaran West Ham, gruplarda ise çıktığı tüm maçları kazanarak, liderlik ipini göğüslemişti. Finalde sahaya namağlup bir performans grafiğiyle çıkacaklar.

Fiorentina – West Ham Maç Bilgileri

Fiorentina – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Igor Julio, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Jonathan Ikone, Arthur Cabral.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Nayef Aguerd, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Said Benrahma, Pablo Fornals, Michail Antonio.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde finale kadar harika hücum performansları sergileyen Fiorentina ile West Ham, şampiyonluktan 90 dakika uzaklıkta. İtalya Serie A Ligi ve İngiltere Premier Lig’de hedeflerinden uzak kalan iki takımda, sezon boyunca rotasını Konferans Ligi’ne çevirdi. Finale kadar rakiplerine savunmada zor anlar yaşatan tarafların, final maçında da skor üretmeye devam edeceğini düşünüyorum. Mücadelede tercihimiz Karşılıklı Gol Var seçeneği.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran ***

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.85

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluk West Ham’ın oldu. İngiliz ekibi karşılaşmada öne geçtikten sonra skoru korumayı başaramazken, bir kez daha üstünlük golünü buldu ve sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takımda karşılıklı golleriyle bizleri yanıltmadı.