UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City İnter Bahis Tahmini 10.06.2023

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nın ev sahipliği yapacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Finalinde, Manchester City ile İnter karşı karşıya gelecek. 10 Haziran Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Manchester City galibiyetine 1.46, beraberliğe 5.13, İnter galibiyetine ise 6.63 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Manchester City Şampiyonluk Kapısını Araladı

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup finalist. Pep Guardiola ve öğrencileri, rüya gibi geçen sezonu tarihinin ilk Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuyla taçlandırmak istiyor. Premier Lig sahnesinde Arsenal’ın gerisinden gelerek şampiyonluk kupasını kaldıran İngiliz devi, Şampiyonlar Ligi’nde ise 12 maçtan 7 galibiyet, 5 beraberlikle ayrıldı. Devler arenasından rakip fileleri 31 kez havalandırmayı başaran ekip, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. Son olarak Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid’i elemeyi başaran Manchester City, deplasmandan aldığı 1-1’lik beraberliğin ardından, İspanyol devini iç sahada 4-0’lık hezimete uğrattı. Erling Haaland, Premier Lig’de tam 36 gole imza atarken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 12 kez rakip fileleri havalandırdı ve maç başına 1 gol ortalamasıyla oynadı. Tüm kulvarda sergilediği futbolla birlikte, Manchester City final öncesi şampiyonluğun favorisi olarak gösterilmeyi hak etti.

İnter Sürpriz Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk yarışında erken havlu atan İnter, rotasını UEFA Şampiyonlar Ligi ve İtalya Kupası’na çevirdi. Kısa bir süre önce İtalya Kupası finalinde Fiorentina’yı 1-0 geriden gelerek 2-1’lik skorla mağlup etmeyi başardı ve şampiyonluk yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise İstanbul biletini cebine koyan Simone Inzaghi ve öğrencileri, şampiyonluk için Manchester City karşısına çıkacak. İlk ve tek Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu 13 yıl önce yaşayan İnter, devler sahnesinin sürpriz finalisti oldu. Gruplardan çıktıktan sonra Benfica ve Porto karşısında zor anlar yaşamasına karşın hataya yer vermeyen ekip, Yarı Finalist olarak çıktığı Milano derbisinde ise Milan’ı sahadan sildi. Deplasmanda aldığı 2-0’lık galibiyetin ardından, iç sahada 1-0’lık galibiyetle tur atlamayı başaran İtalyan devi, sezonu 2 kupayla kapatmak istiyor. Daha önce Manchester City ile hiçbir resmi maçta karşı karşıya gelmediklerini söyleyelim. İnter cephesinde savunmanın performansı final maçında belirleyici faktör olacaktır.

Manchester City – İnter Maç Bilgileri

Manchester City – İnter Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Szymon Marciniak. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, İlkay Gündoğan, Ryad Mahrez, Erling Haaland.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Andre Onana, Matteo Darmian, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Marcelo Brozovic, Joaquin Correa, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

İddaa Tahmini

Yıllardır UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu bekleyen İngiliz devi Manchester City, İstanbul finalinde İnter karşısına çıkıyor. Namağlup finale kadar gelmeyi başaran Pep Guardiola ve öğrencileri, turnuva boyunca sergilediği futbolla şampiyonluğun en güçlü adayı olduğunu bizlere gösterdi. İngiliz devinin artık Şampiyonlar Ligi hasretine son vereceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran ***

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbul finalinde Rodri attı Manchester City tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk yaşadı. İngiliz devi İnter karşısında verdiği final sınavında aldığı galibiyetle, bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.