İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bohemians Dundalk İddaa Tahmini 07.07.2023

İrlanda Premier Lig’de son 5 maçını kaybetmeyen Dundalk deplasmanda, Bohemians’ın konuğu olacak. Mücadele saat 21.45’de start alacak ve nesine.com sitesinden izlenebilecek.

Bohemians ile Dundalk zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Bohemians galibiyetinin 2.30, beraberlik tercihinin 3.30, Dundalk galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bohemians Deplasmanda Kaybetti

Bohemians, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sligo Rovers deplasmanına konuk olan Declan Devine’ın ekibi, mücadeleyi 3-1 kaybetti. İrlanda Premier Lig’de son dönemde üst üste puan kayıpları yaşayan Bohemians’da galibiyet hasretinin 4 maça çıkmış olduğunu belirtelim. 22 hafta sonunda 35 puan toplayan Bohemians, İrlanda Premier Lig’de 5. sırada yer alıyor. Bu hafta Dundalk’ı konuk edecek Bohemians’da önemli bir eksik yok. 

Dundalk 5 Maçtır Kaybetmiyor 

Dundalk, Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta lider Shamrock ile karşı karşıya gelen Dundalk, rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Loule Jonh Annesley ve Patrick Hoban’ın arka arkaya attığı gollerle 3 puanı kaptılar. Sürpriz bir 3 puan elde eden Dundalk’da moraller yerinde. Üstelik İrlanda Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta tam 13 puan topladıklarını da belirtelim. Bu hafta Bohemians’a konuk olacak Dundalk’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Bohemians – Dundalk Maç Bilgileri

Bohemians – Dundalk Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.45’de nesine.com sitesinden canlı olarak takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Dalymount Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Bohemians'ın ilk 11’i Belli mi?

Bohemians’ın muhtemel kadrosu: James Talbot, Patrick Kirk, Krystian Novak, Jordan Flores, Dylan Connoly, Kacper Radkowski, James Clarke, Adam McDonnell, Kristopher Tawardek, Jonathan Afolabi, Grant Horton

Dundalk'ın ilk 11’i Belli mi?

Dundalk’ın muhtemel kadrosu: Nathan Shepperd, Archie Daniel Davies, Darragh Leahy, Louie John Annesley, Haydan Muller, Rovert McCourt, Johannes Yli Kokko, Connor Malley, Danel Kelly, Gregory Sloggett, Patrick Hoban

İddaa Tahmini

Bohemians, geçen hafta konuk olduğu Sligo Rovers deplasmanında puan alamadı. Mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. İrlanda Premier Lig’de galibiyet hasretleri 4 maça çıkmış oldu. Dundalk ise lider Shamrock’u devirdi. Rakibini 2-0 mağlup eden Dundalk, puanını 39 yaptı. İlk 3 umutlarını da ciddi ölçüde arttırdılar. Bohemians deplasmanında da favoriler ama kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Bohemians’dan gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bohemians haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Dundalk’ı 3-2 mağlup ettiler.