Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

Tromsö Lilleström Maç Tahmini 06.08.2023

Tromsö evinde Lilleström‘ü konuk edecek. Norveç Eliteserien Ligi kapsamında 6 Ağustos Pazar akşamı sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:00 itibariyle başlıyor. Mücadeleye Alfheim Stadı ev sahipliği yapacak.

Betroad, Tromsö galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.60, Lilleström galibiyetine ise 3.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.85, 2.5 Alt 1.96 oran kazandırıyor.

Tromsö Savunmasıyla Güven Verdi

Norveç Eliteserien Ligi’nde 2 haftadır kazanan Tromsö, zirve yarışına yeninde dahil oldu. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Gaute Helstrup ve öğrencileri, en yakın rakiplerinden Brann ve Bodo / Glimt karşısında galip gelirken, attığı 5 gole karşılık, kalesinde sadece 1 gole izin verdi. Savunma performansıyla sezona damga vuran Tromsö, 16 hafta sonunda kalesinde sadece 14 gole izin verdi ve ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Zirve ile arasında 8 puan fark bulunan ev sahibinin, liderden 1 maçı eksik. 16 haftayı 10 galibiyet, 3 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan Tromsö, Norveç Eliteserien Ligi’nde iyi bir sezon geçiriyor.

Lilleström Liderlik Yarışında

Norveç Eliteserien Ligi’nde geçtiğimiz hafta kazanan Lilleström, son haftalarda etkili performans grafiğiyle dikkat çekiyor. Geir Bakke ve öğrencileri, son 5 haftalık fikstürden 4 galibiyetle 12 puan toplamayı başardı ve zirve takibini bırakmadı. Geçtiğimiz hafta HamKam karşısında iç saha avantajıyla 3-1’lik galibiyete imza attılar. Liderden 1 maç eksiğe rağmen puan farkını 13’e kadar indirdiler. Sezonun ilk yarısı Tromsö’yü sahasında ağırlayan ve 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamayan konuk ekibin, 3. sıradaki Tromsö ile arasında ise 4 puan fark bulunuyor. Zirve yarışında kritik bir deplasman sınavı verecek olan Lilleström, kazanarak rakipleriyle puan farkını azaltmak istiyor.

Tromsö – Lilleström Maç Bilgileri

Tromsö – Lilleström Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfheim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Tromsö’nün 11’i Belli mi?

Tromsö’nün muhtemel kadrosu: Jakob Haugaard, esterlund Nielsen, Casper Øyvann, Jostein Gundersen, Christophe Psyche, Kent-Are Antonsen, Yaw Paintsil, Sakarias Opsahl, Mai Traore, Vegard Erlien, Ruben Jenssen.

Lilleström’ün 11’i Belli mi?

Lilleström’ün muhtemel kadrosu: Mads Christiansen, Espen Garnas, Ruben Gabrielsen, Smidesang Edh, Vebjörn Hoff, Gjermund Asen, Vetle Dragsnes, Vetle Skjærvik, Akor Adams, Lehne Olsen, Ylldren Ibrahimaj.

İddaa Tahmini

Norveç Eliteserien Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Tromsö, son 2 haftada güçlü rakiplerine karşı hata yapmadı ve üst üste galibiyetler aldı. İç saha avantajına sahip olan Tromsö’nün, Lilleström karşısında kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.10

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.35

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede, Lilleström devre arasına deplasmanda 1-0’lık üstünlükle girerken, Tromsö ikinci yarıda harika bir geri dönüşle galibiyete uzandı ve zirve takibini kayıpsız sürdürdü.